Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτέμβριος, 2018

Σας συστήνουμε 2 βιβλία για μωρά, από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Σήμερα θα ήθελα να σου παρουσιάσω δύο όμορφα βιβλιαράκια που μπορείς να διαβάσεις στο μωράκι σου ακόμη και από λίγων μηνών, αλλά και στο μεγαλύτερο παιδάκι σου μέχρι 3 ετών.

Παιδική θεατρική παράσταση "Ο Μικρός Ονειροπόλος" στο Ρέον Θέατρο και ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

«Ο Μικρός Ονειροπόλος», είναι μια καινούρια παιδική παράσταση που παίζεται στο Ρέον Θέατρο

Τριήμερο στην Τήνο

Από πέρσι είχαμε μια έντονη επιθυμία να επισκεφτούμε το νησί της Τήνου και να προσκυνήσουμε την εικόνα της Παναγίας. Φέτος το Σεπτέμβρη λοιπόν, το καταφέραμε. Περάσαμε ένα υπέροχο οικογενειακό τριήμερο, χαλαρώσαμε και απολαύσαμε το πανέμορφο νησί.

Τί πρέπει να γνωρίζεις πριν διακοσμήσεις το παιδικό δωμάτιο

Όταν έρχεται η ώρα να φτιάξεις το παιδικό ή βρεφικό δωμάτιο, οι προβληματισμοί είναι πολλοί. Πρέπει να είναι ένας χώρος ευχάριστος που να προάγει την υγιή ανάπτυξη του μωρού, να επιτρέπει σε ένα νήπιο να δραστηριοποιείται και να εξυπηρετεί τις ανάγκες για την καθημερινή φροντίδα που απαιτεί ένα παιδί. 

Εύκολα μπισκότα για μωρά

Ο Σεπτέμβρης μπήκε και φάνηκε και η πρώτη βροχούλα. Έτσι κι εγώ επιστρέφω σιγά σιγά και λίγο απρόθυμα στο πρόγραμμά μας, μετά από αρκετό διάστημα εκτός πόλης. Η διάθεσή μου για nesting - όπως λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι - άρχισε να αχνοφαίνεται, οπότε δε μου κακοφάνηκε να μπω στην κουζίνα και να φτιάξω ένα δυο νοστιμιές για να περιποιηθώ τα αγόρια μου.