Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στο Club Agia Anna με τα παιδιά

Πριν λίγες ημέρες βρεθήκαμε οικογενειακώς στο Club Agia Anna,  ένα υπέροχο θέρετρο στην παραλία της Αγίας Άννας στην βορειοανατολική Εύβοια. Ήταν η καλύτερη έναρξη διακοπών για το φετινό καλοκαίρι!

Στην βορειοανατολική πλευρά της Εύβοιας μέσα στο πυκνό πευκοδάσος, δίπλα ακριβώς από την πανέμορφη παραλία της Αγίας Άννας, βρίσκεται το Club Agia Anna Summer Resort. Ένα resort με όλα τα είδη καταλυμάτων που μπορείς να φανταστείς για τις ιδανικές οικογενειακές, και όχι μόνο, διακοπές!

Το προσωπικό, οι εγκαταστάσεις, το φαγητό

Μεσημέρι Τετάρτης και φτάνουμε στο Club Agia Anna.

Το προσωπικό μας υποδέχεται με το χαμόγελο και με ένα κέφι που πραγματικά μας έφτιαξε η διάθεση μετά από το ολίγον απαιτητικό ταξιδάκι (τονίζω ολίγον, τόσο όσο χρειάζεται για να αξίζει τον κόπο!) των δυόμιση ωρών από την πρωτεύουσα. Σε όλη μας την εμπειρία από το Club Agia Anna, το προσωπικό αποτέλεσε έναν από τους κυριότερους παράγοντες που περάσαμε 3 μοναδικές ημέρες. Όλοι ήταν ευγενέστατοι, διακριτικοί, χαμογελαστοί και πανέτοιμοι να καλύψουν κάθε επιθυμία σου για να βιώσεις την εμπειρία στο έπακρο.

Club Agia Anna
Μας εξηγούν τα καθέκαστα και πάμε στην Family Cabana μας. Μια μεγάλη, δίχωρη καμπάνα φτιαγμένη με εξαιρετικό γούστο, περιποιημένη, καθαρή, με εξωτερική μοναστηριακή τραπεζαρία και υπέροχο σαλόνι μπαλκονιού σε έναν τεράστιο, ιδιωτικό, ολάνθιστο εξωτερικό χώρο, που μας έκανε να νιώσουμε ότι νοικιάσαμε το ιδιωτικό μας σπιτάκι μέσα στο δάσος, μας άφησε προς στιγμήν χαρούμενα άφωνους! Τα παιδιά δε, στη θέα του παιδικού κρεβατιού-σπίτι ξετρελάθηκαν! Τα στρώματα των κρεβατιών και τα μαξιλάρια μας χάρισαν μια μοναδική άνεση και φυσικά υπήρχε mini ψυγείο για τα απαραίτητα, σίτες στα παράθυρα, είδη υγιεινής στο λουτρό και κλιματισμός. Η καθαριότητα δε, ήταν υποδειγματική!

Η ζέστη και ο δρόμος μας έκανε να βάλουμε στα γρήγορα τα μαγιό μας και να βγούμε να ανακαλύψουμε όσα υπέροχα είχαμε δει στο site του Club Agia Anna.

Πέντε πισίνες, δύο εστιατόρια, μπαρ, περίπτερο, παιδότοποι, υπέροχοι εξωτερικοί καταπράσινοι χώροι, κούνιες, τραμπολίνο, ένα σπιτάκι χόμπιτ, κάστρα και γωνιές παιχνιδιού με λάστιχα, τραμπάλες, πλαστικά παιχνίδια κήπου, τραπέζια πινγκ-πονγκ, όλα φτιαγμένα με ποιότητα και σεβασμό για τους μικρούς επισκέπτες και όλα περιφραγμένα μέσα σε έναν μεγάλο, πευκόφυτο και ασφαλή χώρο



Το ανοιχτό γυμναστήριο για ενήλικες αποτελεί έκπληξη, καθώς και οι ξαπλώστρες, οι ομπρέλες και τα γήπεδα beach soccer και beach volley στην παραλία, 3 μόλις λεπτά με τα πόδια, όλα δωρεάν για τους πελάτες του Club Agia Anna. 

Τα εστιατόρια δε, καλύπτουν όλα τα γούστα και δη τα παιδικά, καθώς στο ένα σερβίρουν όλα τα δημοφιλή αγαπημένα παιδικά  σνακ, όπως σουβλάκι, hot dog, club sandwich κλπ, ενώ στο άλλο μπορούν οι μεγαλύτεροι σε ένα πολύ κομψό και ποιοτικό περιβάλλον, να απολαύσουν πεντανόστιμα πιάτα a la carte ή σε βραδινό μπουφέ, οπού υπάρχει επίσης διαθέσιμο kids menu. Φυσικά θα αναφερθώ και στον υπερπλήρη πρωινό μπουφέ, στον οποίο δεν έλειπαν οι γαστρονομικές εκπλήξεις για τα παιδιά!

Καταλήγουμε στην μεγαλύτερη, τεραστίων, θα έλεγα, διαστάσεων κεντρική πισίνα, όπου βρίσκουμε φυσική σκιά κάτω από τα τεράστια πεύκα και αρχίζει η απίστευτη καλοκαιρινή μας ραστώνη! Η πισίνα βαθαίνει ομαλά (σαν τη θάλασσα) κάτι που την κάνει σούπερ κατάλληλη για τα μικρά παιδάκια, ακόμη και για τα βρέφη, καθώς μπορούν να καθίσουν στην άκρη και να απολαύσουν τη δροσιά χωρίς κανέναν κίνδυνο, αφήνοντας τους γονείς σίγουρους για την ασφάλεια τους.

Από τη άλλη πλευρά των εγκαταστάσεων υπήρχε άπλετος χώρος και αριθμημένες θέσεις, όπως και όλα τα απαραίτητα (wc, ντουζιέρες, πλυντήρια, barbeque) για αυτούς που θέλουν να στήσουν τις προσωπικές τους εγκαταστάσεις καμπινγκ.


Ένα διαδικτυακό tour θα σας κατατοπίσει πλήρως για τις παροχές και τις εγκαταστάσεις του Club Agia Anna.


Γιατί είναι κατάλληλο για οικογένειες

Αυτό που εμάς μας ικανοποίησε απόλυτα και μας έκανε να θέλουμε να επιστρέψουμε οπωσδήποτε, είναι το γεγονός ότι το Club Agia Anna είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να εξασφαλίζει την ξεκούραση και τη διασκέδαση σε όλα τα μέλη μιας οικογένειας. Στο Club Agia Anna τα παιδιά περνούν καταπληκτικά και οι γονείς ξεκουράζονται! Όχι μόνο λόγω των εγκαταστάσεων, οι οποίες είναι απολύτως προσανατολισμένες στους λιλιπούτειους επισκέπτες, με μια ποιότητα που καλύπτει και τα "ενήλικα" γούστα, αλλά και στο ολοήμερο πρόγραμμα, το οποίο είναι στημένο από εξειδικευμένους παιδαγωγούς, έτσι ώστε να μην βαριούνται τα παιδιά και να απολαμβάνουν δημιουργικό και διασκεδαστικό χρόνο, ενώ κάνουν τις διακοπές τους. Εμείς πετύχαμε τη θεματική εβδομάδα των "Προϊστορικών". Οι πολύ ενδιαφέρουσες και αστείες δραστηριότητες βασισμένες στην προϊστορική περίοδο, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών μου, τους οποίους "έχανα" για αρκετή ώρα, έχοντας τη σιγουριά και την ασφάλεια ότι βρίσκονται σε καλά και έμπειρα χέρια (οι παιδαγωγοί δεν τους άφηναν από τα μάτια τους στιγμή, ακόμη και όταν αποχωρούσαν από το χώρο της δραστηριότητας, τους συνόδευαν μέχρι να σιγουρευτούν ότι έφταναν σε εμάς!).

Έχοντας παιδότοπο και πρόγραμμα δραστηριοτήτων (ζωγραφική, baby swimming, παιχνίδι με βρεφικά παιχνίδια κ.α.) ακόμη και για μωρά από ενός έτους, με εξειδικευμένες και γλυκύτατες παιδαγωγούς, που τα απασχολούν δημιουργικά, οι διακοπές γίνονται αυτό ακριβώς που χρειάζεται ένας γονιός: ξεκούραστες!

Εμείς βρεθήκαμε αρκετές φορές να είμαστε χωρίς παιδιά και να απολαμβάνουμε ένα δροσιστικό ποτό στην πισίνα, κάτι που όσοι είμαστε γονείς γνωρίζουμε ότι αποτελεί μια πολυτέλεια που δε μας συμβαίνει συχνά.

Κάθε βράδυ σε δύο σημεία του Club (το ένα ήταν το παιδικό κάστρο) έπαιζε παιδική ταινία σε γιγαντοοθόνη. Ήταν ο ορισμός της καλοκαιρινής βραδιάς για τους γιους μου: σουβλάκι και ταινία μέσα στη δροσιά της φύσης! Υπήρχε επίσης γιγαντοοθόνη με ταινία και για ενήλικες και μάλιστα σε ένα σημείο με πλούσια βλάστηση, όπου απολαύσαμε την υπέροχη πανσέληνο.

Στο site του Club Agia Anna μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.  

Αυτό που εγώ θέλω να σας μεταφέρω,  είναι την εμπειρία και την αίσθηση του να κάνεις ξεκούραστες, διασκεδαστικές, ενδιαφέρουσες και ποιοτικές οικογενειακές διακοπές, σε έναν προορισμό μόλις δυόμιση ώρες από την Αθήνα. Εμείς περάσαμε 3 υπέροχες ημέρες οικογενειακών διακοπών. Ήταν ο ιδανικότερος τρόπος για να ξεκινήσουμε το καλοκαίρι μας. Το Club Agia Anna δεν είναι επιλογή για λίγες ημέρες, αλλά για πολλές και κατά την άποψή μου αποτελεί τον πιο κατάλληλο προορισμό για να περάσει κανείς τις οικογενειακές του διακοπές.


Μπορείτε να βρείτε όλα τα βίντεο και τις φωτογραφίες μας από το Club Agia Anna στα highlights στο προφίλ @blisseekingmom στο instagram του blog. 


Εδώ μπορείτε να διαβάσετε για όλα μας τα ταξίδια.

Μην ξεχνάτε να ακολουθείτε το blog σε 
για να μη χάνετε τα νέα και τους διαγωνισμούς

Χρυσή



Σχόλια

Δημοφιλή άρθρα

Η Μελίνα και το μέλι, ένα μελένιο παραμύθι από τη Βασ. Τσουρή

Πόσο μελένιο μπορεί να είναι ένα παραμύθι; Η Μελίνα και το μέλι είναι μια διασκεδαστική ιστορία που μας μαθαίνει τα πάντα για τις μέλισσες.

6 Χριστουγεννιάτικες γλυκιές συνταγές από 6 αγαπημένες food bloggers

Αν το σπίτι δε μυρίσει κανέλα, γαρύφαλλο και σοκολάτα, Χριστούγεννα δεν το λες!

Τριήμερο στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας

Ψηλά στα βουνά της Αιτωλοακαρνανίας, μέσα στο πυκνό ελατόδασος, βρίσκεται το χωριό Άνω Χώρα. Ελάτε μαζί μου να σας συστήσω το χωριό καταγωγής μου, το υπέροχο μέρος που πέρασα τα καλοκαίρια της παιδικής μου ηλικίας.