Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μια μαμά που δεν ησυχάζει...


Τί κατάσταση είναι αυτή να μην μπορώ να ησυχάσω, δεν το έχω καταλάβει ποτέ. Τελειώνει ένα project ξεκινάνε οι προετοιμασίες για το επόμενο.
Έτσι ήμουν πάντα από μικρή. Τελείωνα τα αγγλικά, άρχιζα ιταλικά, τελείωνα τα ιταλικά, άρχιζα ισπανικά. Τελείωνα το Πανεπιστήμιο, άρχισα το ΙΕΚ Διακόσμησης, τελείωσα αυτό ξεκίνησα μεταπτυχιακό. Και δώστου μαθήματα χορού, και δώστου σεμινάρια... και γενικά δώστου. 
Ήρθε ευτυχώς κάποια στιγμή το μωράκι μου στον κόσμο και με έσωσε από αυτή την παράνοια των συνεχόμενων σπουδών και .... αλίμονο ... με έβαλε στην παράνοια των συνεχόμενων προετοιμασιών. Προετοιμασία για τη βάφτιση, προετοιμασία για τα γενέθλια, προετοιμασία για τις γιορτές, για μια εκδρομή, για το πικ-νικ, για για για...
Και επιτέλους μετά από καμιά εικοσαριά χρόνια κατάλαβα ότι δεν μπορώ να ησυχάσω. Και άνοιξα το blog-άκι μου και διαπίστωσα ότι δεν είμαι μόνη, κουβαλάει κι άλλος κόσμος την δική μου τρέλα ... και έτσι ησύχασα.
Το blog από την άλλη με δέσμευσε να κάνω αυτά που έχω σκοπό να κάνω και αναβάλω διαρκώς. Έτσι, είπα να σας πω τα project που έχω στα σκαριά, ώστε να δεσμευτώ και να μην αποφύγω να τα κάνω, (αντιλαμβάνεσαι το σκεπτικό μου;). Κάτι σαν challenge με τον εαυτό μου και χωροφύλακα εσένα αγαπημένη μου αναγνώστρια. 
Μέσα στο επόμενο εξάμηνο λοιπόν τα project μου είναι τα εξής:

1. Ολοκλήρωση του νέου παιδικού δωματίου:
Το νέο παιδικό δωμάτιο είναι έτοιμο (μετά κόπων και βασάνων), ωστόσο θα πρέπει να  παραγγείλω και να έρθουν ένα-δυο μικροέπιπλα κάποια ράφια, φωτιστικά, κουρτίνες κ.λπ. και να ολοκληρωθεί η διακόσμησή του. Ο λόγος που αυτό αποτελεί μια πρόκληση, είναι διότι θα πρέπει άμεσα να μεταφερθεί το μωρό από το δικό μας δωμάτιο, στο δικό του, εφόσον πλέον δε χωράει στο λίκνο.

2. Γενέθλια Μπάμπη:
Τέλος Μαρτίου έχουμε τα 5α γενέθλια του μεγάλου μας και ενώ είπαμε ότι δε θα κάνουμε κάτι πολύ μεγάλο όπως πέρσι, κάτι θα κάνουμε, και αυτό το κάτι θέλει οργάνωση (μπορεί και να καταφέρω φέτος αυτό το πάρτι στο βουνό που χρόνια προσπαθώ).

3. Διακόσμηση on a budget του υπνοδωματίου μας:
Μαζί με το νέο παιδικό δωμάτιο είπα να κάνω και μερικές αλλαγές-διορθωτικές κινήσεις στο δικό μας υπνοδωμάτιο, χωρίς όμως μεγάλα έξοδα.

4. Βάπτιση μωρού:
Επειδή το μωράκι μας μεγαλώνει με γοργούς ρυθμούς είπαμε να οργανώσουμε τη βάπτιση για το Μάιο και ελπίζουμε να προλάβουμε. Η πρόκληση εδώ είναι ότι πάλι δεν βρίσκω μπομπονιέρες, μαρτυρικά και τα σχετικά που να με ενθουσιάζουν και θα πρέπει κάποια να τα φτιάξω μόνη μου, ενώ είχα πει να μην ασχοληθώ καθόλου αυτή τη φορά και απλά να χαλαρώσω... αλλά είπαμε, δεν μπορώ να ησυχάσω.

5. Να δοκιμάσω να φτιάξω πολυκατοικίες με κρύα πορσελάνη (σε έστειλα έτσι;). Είναι κάτι που έχω καιρό βάλει στο μυαλό να φτιάξω, αλλά όλο κάτι άλλο κάνω και το αναβάλλω. Αυτή τη φορά όμως το έχω βάλει στόχο. Μπορεί και να μην τα καταφέρω τελικά, αλλά αν πετύχει αυτό που θέλω να φτιάξω θα είναι πολύ ενδιαφέρον.

6. Να φτιάξω ένα άλμπουμ όπως αυτό που προτείνει η Σοφία στο blog της. Η Σοφία Κοντούκα είναι επαγγελματίας φωτογράφος (βλ. https://kontoukastudio.gr/και αγαπημένη μου blogger (αν μου επιτρέπει να την θεωρώ blogger). Το blog της, στο οποίο μπορείς να βρεις χρήσιμες συμβουλές και έμπνευση για τις φωτογραφήσεις σου, είναι ένα μέρος μαγικό για δημιουργία αναμνήσεων. Όταν λοιπόν, είδα "τη συνταγή της για χειροποίητο άλμπουμ" που μας  πρότεινε, μου κόλλησε και από τότε προσπαθώ να το φτιάξω. Μάταια βέβαια, γιατί όλο και κάποια άλλη δουλειά του τρώει τη θέση. Αλλά ήταν να μην το βάλω στόχο.

Η δική μου δουλειά είναι να ανταποκριθώ στο challenge μου και να ανεβάζω μία ανάρτηση για κάθε project που θα ολοκληρώνω. Η δική σου δουλειά είναι να παρακολουθείς και αν δεν ολοκληρώσω το challenge εντός εξαμήνου, να με επιπλήξεις παρακαλώ!

Τα φιλιά μου ...
Χρυσή 




Μην ξεχνάς να ακολουθείς τη σελίδα Bliss Seeking Mom στο
Facebook
Instagram
Bloglovin

Σχόλια

  1. Καλή επιτυχία σε όλα εύχομαι! Και με το καλό να τα ολοκληρώσεις όλα ένα προς ένα! φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες τα βρε συ κοπελιά, που μ'εχουν πρήξει ότι κ γω δεν ησυχάζω! αφού για το.. επόμενο προτζεκ ζω! keep up!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα! Το έχω πει εγώ, η μπλογκόσφαιρα είναι γεμάτη προτζεκτάκιδες!

      Διαγραφή
  3. Καλη επιτυχία! Ωωωω πολλά πράγματα. Εγώ κουράστηκα ήδη, χεχε! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμ εγώ;; Γι'αυτό τα έγραψα για να μην τα αφήσω στη μοίρα τους Κάλη μου!Ευχαριχτώωωωωω!!

      Διαγραφή
  4. Εύχομαι να πραγματοποιήσεις με επιτυχία όλα σου τα projects (και γιατί όχι κι ακόμα περισσότερα)! Έτσι είναι οι δραστήριες μαμάδες, δεν ησυχάζουν ποτέ! Φιλιάαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ πολύ! Ας τελειώσω βέβαια με αυτά και βλέπουμε για τα περισσότερα!!

      Διαγραφή
  5. Έτσι ε
    Κι εσύ του προγράμματος και των στόχων 😂😂😂🤣🤣🤣🤣
    Join the club που λένε και στο χωριό μου. Το έγραψα σωστά τουλάχιστον;
    Λοιπόν Χρυσή μου ηρέμησε, όλα θα γίνουν και δεν χρειάζεται να σε επιπλήξει κανείς, ποιός είναι αυτός που τα προλαβαίνει όλα και θα απαιτήσει από μια φρέσκια μανούλα να το κάνει;
    Εγώ θα λεγα να σκεφτείς τα της βαφτίσεις πρώτα αν αποφασίσεις να τα κάνεις μόνη σου.
    Για το πάρτυ συμβιβάσου σε κάτι πιο εύκολο για εφέτος .
    Τις πολυκατοικίες πώς θα τις κάνεις;
    Είμαι πολύ περίεργη να μάθω αλλά μη βιάζεσαι.
    Για το άλμπουμ θα πάω να δω το μπλογκ που προτείνεις κι εγώ χρειάζομαι ένα.
    Μήπως χρειάζομαι και μια τέτοια ανάρτηση για να σε σκεφτώ κι εγω😂😂😂🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ξέρω πώς έφυγε το σχολειο ;
    Δεν πρόλαβα να σας στείλω φιλάκια .😘😘😘😘😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως τα λες θα τα κάνω. Πρώτα βάπτιση, μετά ένα απλό παρτάκι και στα ενδιάμεσα για ξεκούραση τα crafts μου. Και ο Θεός βοηθός!!Σε φιλώ γλυκά!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλιά σας...

Δημοφιλή άρθρα

Η Μελίνα και το μέλι, ένα μελένιο παραμύθι από τη Βασ. Τσουρή

Πόσο μελένιο μπορεί να είναι ένα παραμύθι; Η Μελίνα και το μέλι είναι μια διασκεδαστική ιστορία που μας μαθαίνει τα πάντα για τις μέλισσες.

Crystal Mountain Hotel, ο απόλυτος ορεινός οικογενειακός προορισμός

Ψηλά στα Κράβαρα, στην Ορεινή Ναυπακτία βρίσκεται το Crystal Mountain Hotel , ένα ξενοδοχείο που γνωρίζω από την παιδική μου ηλικία και αγαπώ για τις αναμνήσεις που μου έχει χαρίσει.

Στο Club Agia Anna με τα παιδιά

Πριν λίγες ημέρες βρεθήκαμε οικογενειακώς στο Club Agia Anna,  ένα υπέροχο θέρετρο στην παραλία της Αγίας Άννας στην βορειοανατολική Εύβοια. Ήταν η καλύτερη έναρξη διακοπών για το φετινό καλοκαίρι!