Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Project "γενέθλια Μπάμπη" #2 Vintage Mickey Mouse


Την εποχή λοιπόν, που ο μικρούλης μου γινόταν δύο ετών πέρναγε φάση Μίκυ Μάους. Έτσι το θέμα του πάρτι, ήταν πολύ ξεκάθαρη υπόθεση, Vintage Mickey Mouse.
Τα printables τα βρήκα και τα κατέβασα δωρεάν από εδώ.
Εκτύπωσα τα αντίστοιχα printables για τα σερβίτσια, για τα μπουκαλάκια νερό και τα toppers για τα φαγητά. Είχε όμως printables και για banner και για σοκολάτες και διάφορα άλλα.
Το θέμα μου έδωσε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσω όλα τα βασικά χρώματα, κόκκινο, κίτρινο, μπλε.




Ο φουσκωτός Μίκυ φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει (Jumbo).


Ανάμεσα στα άλλα εδέσματα έφτιαξα και μπισκότα Mickey Mouse από Oreo μικρά και μεγάλα. Απλά διαχώρισα τα μικρά Oreo στα δύο και βούτηξα το μέρος χωρίς την κρέμα σε λευκή κουβερτούρα, ώστε να κολλήσουν επάνω στα μεγάλα Oreo σαν αυτάκια. Με τον ίδιο τρόπο κόλλησα και τα στικς σπρώχνοντας με προσοχή μέσα στο μπισκότο για να μην ανοίξει στα δύο. 


Με χαρτί Canson μαύρο, κόκκινο και κίτρινο έφτιαξα τη φιγούρα του Mickey και στόλισα τις σακούλες για τα δωράκια.
Τα gift tags για τα δωράκια τα βρήκα εδώ.
Για δώρα επέλεξα σφραγίδες και διάφορα μικροδωράκια διαφόρων ειδών αλλά με θέμα τον Μickey Mouse και για τα πιο μεγάλα παιδιά πήρα περιοδικά Mickey Mouse. Oι λιχουδιές βέβαια δεν έλειπαν από τα ευχαριστήρια δωράκια (από φέτος είπα τα κόβω).


Η τουρτίτσα από το γνωστό ζαχαροπλάστη της γειτονιάς μας, πάντα φρέσκια και νόστιμη και το σχέδιο απόλυτα πετυχημένο.




Και όπως πάντα δεν έλειψε και η ενδυματολογική προσαρμογή του μικρούλη για να μην ξεχνιόμαστε. Με μαύρη τσόχα έφτιαξα ένα κεφαλάκι Mickey και με κίτρινη τσόχα το νούμερο δύο και τα κόλλησα με κόλλα υφάσματος.


Το παρτάκι ήταν υπέροχο και ο μικρούλης πέρασε καταπληκτικά!!

Μέχρι την επόμενη φορά τα φιλιά μου..
Mama Chrysi  

Σχόλια

  1. Ειπαμε όλοι παίρναμε φαση Μίκυ!υπέροχο τ παρτι σας!και τα κεράκια σας!εγω πηγα στο γνωστο πολυκατάστημα για να τα πάρω και τελικα πηρα ολα τα υπολοιπα εκτός αο αυτα..και μείναμε με τ απλο κερι...😭

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα..δεν πειράζει Χρύσα μου..τα έκανες όλα πολύ όμορφα οπότε δεν πιστεύω να στάθηκε κανείς στα κεράκια που έλειπαν!
      Σ'ευχαριστώ πολύ!!❤

      Διαγραφή
  2. Υπέροχο το πάρτυ σας και τέλειος ο vintage Μίκυ!!! Λάτρεψα τα δωράκια και τα oreo pops!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Δήμητρα μου για την επίσκεψη και για τα όμορφα σχόλιά σου!!!

      Διαγραφή
  3. Να τον χαίρεσαθ τον μικρούλη σου Χρυσή!!! Πολύ όμορφο το πάρτυ σας!! Και εγώ λάτρεψα τα cakepops oreos!! Πόσο όμορφα και εύκολα!!! Και του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι ομορφο παρτι!! Κι εμεις Μικυ ειχαμε κανει για τα 2 γενεθλια του Νικολα!! Τα oreo pops τα λατρεψα κι εγω!! Και τα δωρακια!! Σουπερ ιδεα να βαλεις μεσα κομικς για τα μεγαλύτερα παιδια!! Πολυχρονος ο κουκλος σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Ελπίδα μου!Είναι ασφαλής επιλογή για τα μικρούλια ο Μίκυ.Βέβαια, πάντα παίρνω έμπνευση από εσάς "τις παλιές" και τα πάρτι που διοργανώνετε. Φέτος λέω να φτιάξω τον καρχαρία από κούτα, που πρότεινες. Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  5. Να το χαίρεστε το παλικάρι σας και να έχεις πάντα κουράγιο για πάρτυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να τον χαίρεστε! Έχουμε και εμείς έναν μικρούλη δίχρονο που αγαπάει το μικυ! Μαζεύω ιδέες και εδώ βρήκα πολύ όμορφα πραγματάκια. Τα σακουλάκια για τα φειβορς από που τα αγόρασες? Δε μπορώ να βρώ πουθενά σε αυτό το μεγεθος. Φιλια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως σου έγραψα και στο instagram αγαπημένη μου, τα σακουλάκια του μανάβη είναι από μαγαζί με είδη συσκευασίας στην Αργυρούπολη. Σ'ευχαριστώ για τις ευχές! Χαίρομαι που σου άρεσαν οι ιδέες μου!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλιά σας...

Δημοφιλή άρθρα

Η Μελίνα και το μέλι, ένα μελένιο παραμύθι από τη Βασ. Τσουρή

Πόσο μελένιο μπορεί να είναι ένα παραμύθι; Η Μελίνα και το μέλι είναι μια διασκεδαστική ιστορία που μας μαθαίνει τα πάντα για τις μέλισσες.

6 Χριστουγεννιάτικες γλυκιές συνταγές από 6 αγαπημένες food bloggers

Αν το σπίτι δε μυρίσει κανέλα, γαρύφαλλο και σοκολάτα, Χριστούγεννα δεν το λες!

Τριήμερο στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας

Ψηλά στα βουνά της Αιτωλοακαρνανίας, μέσα στο πυκνό ελατόδασος, βρίσκεται το χωριό Άνω Χώρα. Ελάτε μαζί μου να σας συστήσω το χωριό καταγωγής μου, το υπέροχο μέρος που πέρασα τα καλοκαίρια της παιδικής μου ηλικίας.