Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Project γενέθλια Μπάμπη #5 Ghostbusters


Μέσα στον πανικό των τελευταίων μηνών με τις συνεχείς προετοιμασίες για τα διάφορα projects, κατάφερα να οργανώσω και ένα μικρό παρτάκι για τον Μπάμπη μου.
Το φετινό πάρτι των 5ων γενεθλίων του αποφασίσαμε να γίνει με λίγους καλούς φίλους (σε αντίθεση με το περσινό που καλέσαμε πολλούς καλούς φίλους) και σε εξωτερικό χώρο, ώστε να αποφύγουμε να κολλήσει το μωράκι μας κάποια ίωση. Για το λόγο αυτό, το καθυστερήσαμε σχεδόν ένα μήνα από την ημέρα των γενεθλίων του Μπάμπη, γιατί δεν είχαμε αποφασίσει τί ακριβώς θα κάνουμε, αλλά και για να πετύχουμε καλό καιρό.
Είχαμε σκεφτεί αρχικά το βουνό, ωστόσο το πάρτι μας έγινε τελικά  ένα  Κυριακάτικο απόγευμα στα μέσα Απριλίου στο Πάρκο Γουδή. 
Το πάρκο αυτό είναι αγαπημένο μας γιατί είναι καθαρό, έχει απ' άκρη σ' άκρη γκαζόν, και συνεπώς άπλετο χώρο για παιχνίδι, και είναι τόσο μεγάλο που όσο κόσμο και αν μαζεύει, ποτέ μα ποτέ δε νιώθεις ότι είσαι συνωστισμένος. Επιπλέον, υπάρχει ένας χώρος με τραπεζοκαθίσματα και πέργκολα ιδανικός για πάρτι. Εμείς χρησιμοποιήσαμε αυτό το χώρο, αλλά και ένα όμορφο σημείο κάτω από τη σκιά ενός δέντρου, όπου άπλωσα το σεντόνι πικ-νικ και έδεσα μερικά μπαλόνια. Εκεί τα παιδιά άφηναν τα παιχνίδια, τις μπάλες και τα "οχήματά" τους.



Το φετινό θέμα του πάρτι δε θα μπορούσε να είναι άλλο από GHOSTBUSTERS , καθώς από τα Χριστούγεννα, που τυχαία είδε την ταινία, ξετρελάθηκε και έκτοτε το έχει βάλει στόχο να γίνει κυνηγός φαντασμάτων.
Για πρόσκληση χρησιμοποίησα μία φωτογραφία, την οποία βρήκα εδώ και με μια απλή επεξεργασία εικόνας την προσάρμοσα με τις δικές μας πληροφορίες. 



Αφού έστειλα όμως τις προσκλήσεις ηλεκτρονικά, διαπίστωσα ότι εδώ υπάρχουν Free Printable προσκλήσεις με θέμα Ghostbusters. Στην πρόσκληση ζητούσαμε από τους φίλους μας να φέρουν το ποδήλατο, την μπάλα ή το πατίνι τους μαζί, για να ευχαριστηθούν το πάρκο.
Για τη διακόσμηση του χώρου χρησιμοποίησα λευκά μπαλόνια, τα οποία με έναν ανεξίτηλο μαρκαδόρο και μακριές λωρίδες από χαρτί κουζίνας, τις οποίες κόλλησα με ταινία διπλής όψης, έγιναν φαντάσματα.





Τα μπαλόνια ήταν παράλληλα και ένας τρόπος να μας εντοπίσουν οι καλεσμένοι μας, τους το ζητούσαμε εξάλλου στην πρόσκλησή μας, καθώς το πάρκο είναι τεράστιο και τα πάρτι τη συγκεκριμένη ημέρα ήταν τρία. Ένα μαύρο banner με το χαρακτηριστικό αυτοκόλλητο των Ghostbusters κρεμάστηκε ψηλά, καθώς και ένα μπαλόνι με το νούμερο 5.





Τελευταία στιγμή αποφάσισα να φτιάξω και μια πινιάτα. Με ό,τι είχα προσπάθησα να φτιάξω τον Slimer, το φιλικό πράσινο φαντασματάκι από την ταινία των Ghostbusters. 




Χρησιμοποίησα ένα κουτί, πράσινο canson χαρτόνι και πράσινο γκοφρέ χαρτί. Εντάξει, δεν ήταν και η πιο ευφάνταστη πινιάτα, αλλά επιτέλεσε το σκοπό της! Τα πιτσιρίκια το ευχαριστήθηκαν πολύ και κυρίως ο Μπάμπης μου! Ενδυματολογικά, για ακόμα μία φορά ο μικρούλης μου ήταν εντός θέματος, με το σχετικό t-shirt, το οποίο όμως αυτή τη φορά δυσκολευτήκαμε λίγο να βρούμε, αλλά τελικά τα καταφέραμε.
Το μενού ήταν υποτυπώδες (είπαμε φέτος μικρό πάρτι). Όλα όσα ήταν εύκολα να προσφερθούν  στις συγκεκριμένες συνθήκες





Κέικ φτιαγμένο από εμένα σε σακουλάκια για την ευκολία των φίλων μας, χυμοί, αναψυκτικά, μπισκότα, ποπ-κορν, πατατάκια, πίτσα που παραγγείλαμε, και μας την έφεραν ζεστή ζεστή την κατάλληλη ώρα, και φυσικά η τούρτα μας φτιαγμένη από την πλέον αγαπημένη μου Sweet Lilly Cakes. Κεράσαμε και καφεδάκι από την καφετέρια του πάρκου. Την κουραστική αυτή δουλειά του πήγαινε-έλα, ανέλαβε ο hubby μου.



Πιατάκια και ποτηράκια με φαντασματάκια, πήρα από το Flying Tiger.



Για τα δωράκια των παιδιών διάλεξα, domino, μικρά παζλ και φυσικά πράσινη και ροζ (για τα κορίτσια) γλίτσα.



Τα έβαλα σε μαύρα σακουλάκια με το αυτοκόλλητο Ghostbusters, (το ίδιο που χρησιμοποίησα και στο διακοσμητικό banner) το οποίο επεξεργάστηκα και έγραψα τα ονόματα των παιδιών.



Το φετινό μας πάρτι ήταν μικρό, οργανώθηκε πολύ γρήγορα και το περάσαμε με τους πιο κολλητούς μας φίλους, όμως περάσαμε υπέροχα, γελάσαμε και ευχαριστηθήκαμε.




Εσύ τί θέμα διάλεξες στο τελευταίο σας πάρτι;

Χρυσή 




Μην ξεχνάς να ακολουθείς τη σελίδα Bliss Seeking Mom στο
Facebook
Instagram
Bloglovin


Σχόλια

  1. Ουάου!! Ολα υπέροχα!! και εσείς ακόμη περισσότερο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλεια όλα Χρυσή μου!!!! Να τον χαίρεστε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι πρωτοτυπο παρτι!! και όλα υπέροχα!! Χρονια πολλα στο Μπαμπη σας!! Να τον χαίρεστε και να τον καμαρώνετε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω πολύ Ελπίδα μου! Είναι αλήθεια, η φαντασία του μερικές φορές με ξεπερνά! ❤

      Διαγραφή
  4. Τι όμορφα όλα και τι πρωτότυπο θέμα! Χρόνια του πολλά και καλά και πάντα με όμορφα πάρτυ. Είναι στις καλύτερες αναμνήσεις των παιδιών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω πολύ!!! Είναι αλήθεια αυτό που λες κ γι'αυτο ακόμα κ φέτος που οι συνθήκες δεν ευνοουσαν την οργάνωση πάρτι, παρόλ αυτά κάναμε κάτι έστω κ μικρό για να ευχαριστηθει!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλιά σας...

Δημοφιλή άρθρα

Η Μελίνα και το μέλι, ένα μελένιο παραμύθι από τη Βασ. Τσουρή

Πόσο μελένιο μπορεί να είναι ένα παραμύθι; Η Μελίνα και το μέλι είναι μια διασκεδαστική ιστορία που μας μαθαίνει τα πάντα για τις μέλισσες.

6 Χριστουγεννιάτικες γλυκιές συνταγές από 6 αγαπημένες food bloggers

Αν το σπίτι δε μυρίσει κανέλα, γαρύφαλλο και σοκολάτα, Χριστούγεννα δεν το λες!

Crystal Mountain Hotel, ο απόλυτος ορεινός οικογενειακός προορισμός

Ψηλά στα Κράβαρα, στην Ορεινή Ναυπακτία βρίσκεται το Crystal Mountain Hotel , ένα ξενοδοχείο που γνωρίζω από την παιδική μου ηλικία και αγαπώ για τις αναμνήσεις που μου έχει χαρίσει.