Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΖΕΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, από Εκδόσεις Διόπτρα


Μια όμορφη σειρά βιβλίων μου φάνηκε πολύ χρήσιμη, καθώς τα μικρά μου μεγαλώνουν. Η σειρά των Εκδόσεων Διόπτρα 


"ΖΕΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ"
ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ

μας φέρνει στιγμές ηρεμίας και μας βοηθάει να αναγνωρίζουμε τα συναισθήματά μας.

Αυτή η όμορφη σειρά για παιδιά περιλαμβάνει τρυφερές ιστορίες για να περάσουμε όμορφες στιγμές με τα παιδάκια μας και να τους δείξουμε πώς να εκφράζουν τα συναισθήματά τους.





Οι μικρές ιστορίες των ηρώων, προσομοιάζουν πολύ με τις καθημερινές συναισθηματικές προκλήσεις που μπορεί να βιώσει ένα παιδί. Μέσα από τις ασκήσεις που ακολουθούν οι ήρωες και επαναλαμβάνουν τα παιδιά, μαθαίνουν πώς να αναγνωρίζουν και να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους.  Στις τελευταίες σελίδες, δίνεται καθοδήγηση στους γονείς πώς να χρησιμοποιήσουν τα βιβλία εύστοχα.





Τα πεδία που διαπραγματεύονται τα βιβλία αυτά είναι η αυτοπεποίθηση, η συγκέντρωση, η υπερένταση, η ενσυνειδητότητα, η διάσπαση προσοχής, ο θυμός, ο ήρεμος ύπνος. 

Εμείς έχουμε απολαύσει πολύ τα τέσσερα βιβλία μας και σύντομα θα αποκτήσουμε και τα υπόλοιπα.

Ολόκληρη τη σειρά μπορείτε να βρείτε εδώ.


Μπορείς να ακολουθείς τη σελίδα Bliss Seeking Mom στα


Αυτά από εμένα
Χρυσή







Σχόλια

Δημοφιλή άρθρα

Η Μελίνα και το μέλι, ένα μελένιο παραμύθι από τη Βασ. Τσουρή

Πόσο μελένιο μπορεί να είναι ένα παραμύθι; Η Μελίνα και το μέλι είναι μια διασκεδαστική ιστορία που μας μαθαίνει τα πάντα για τις μέλισσες.

DIY φωτογραφική μηχανή με ένα κουτί

Πόσο δημιουργικοί έχουμε γίνει όλοι οι γονείς, προκειμένου να περάσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα αυτή η καραντίνα, νομίζω είναι πλέον δεδομένο. Αυτή τη φορά, την ιδέα μας έδωσε η Σοφία από το The Rainbow plays music για τη δημιουργία μιας φωτογραφικής μηχανής από υλικά που έχουμε στο σπίτι και τη συμμετοχή μας στο #diycameracraftchallenge που "τρέχει" στο instagram.

3 plastic free πασχαλινά crafts

Μιας και η άνοιξη μπήκε και πλησιάζει το Πάσχα, είπαμε με τα μικρούλια μου να μπούμε στο κλίμα με όμορφες και απλές χειροτεχνίες!