Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το ταξίδι μας στη Ρώμη μέσα από το κινητό μου


Πέρσι το Μάιο επιστρέψαμε στην Ιταλία. Έχω ξαναπεί πόσο αγαπώ την Ιταλία, την κουλτούρα της, τον πολιτισμό της, τον τρόπο ζωής των Ιταλών. Πολύ θα ήθελα να μπορούσα και πάλι να μείνω για κάποιο χρονικό διάστημα (ή και για πάντα), αλλά απ'ότι φαίνεται that ship has sailed, δυστυχώς.

Η αρχική σκέψη ήταν να επισκεφτούμε τη Ρώμη και το Tivoli, αλλά καθώς προέκυψε η δεύτερη εγκυμοσύνη μου, αποφασίσαμε ότι αυτό το ταξίδι θα ήταν ταξίδι χαλάρωσης, οπότε το Tivoli βγήκε εκτός προγράμματος. Εξάλλου οι διαθέσιμες ημέρες ήταν λίγες.
Αυτό λοιπόν, είναι το φωτογραφικό υλικό από το ταξίδι μας, μέσα από το κινητό μου.









































 Arrivederci amici...






Μην ξεχνάς να ακολουθείς τη σελίδα Bliss Seeking Mom στο
Facebook
Instagram
Bloglovin


Σχόλια

  1. Πολυ όμορφη η Ρώμη! Έχω πολλά χρονια να πάω και μου ξύπνησες αναμνήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όμορφες φωτό και όμορφες αναμνήσεις! Η Ρώμη είναι πανέμορφη!(μπράβο σου που πήγε με το μικρό σου -και το άλλο στην κοιλίτσα - στο εξωτερικό! Εγώ που μόνο τη μικρή μου έχω ακόμη το σκέφτομαι.. όχι για πολύ όμως!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντοτε ταξιδεύουμε με το παιδί μαζί. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται, χάνεις φυσικά κάποια πράγματα, αλλά όχι πολλά. Μπες να διαβάσεις την ανάρτησή μου "Πώς να οργανώσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό με παιδιά", πριν οργανώσεις το πρώτο σου ταξίδι μαζί με τη μικρή σου.

      Διαγραφή
  3. ομολογω ότι δεν έχω παέι Ιταλία! αλλά παντα το εχω στο μυαλό μου! Με το καλό να ξαναπάτε και με το καλό να παω και εγω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλιά σας...

Δημοφιλή άρθρα

Η Μελίνα και το μέλι, ένα μελένιο παραμύθι από τη Βασ. Τσουρή

Πόσο μελένιο μπορεί να είναι ένα παραμύθι; Η Μελίνα και το μέλι είναι μια διασκεδαστική ιστορία που μας μαθαίνει τα πάντα για τις μέλισσες.

6 Χριστουγεννιάτικες γλυκιές συνταγές από 6 αγαπημένες food bloggers

Αν το σπίτι δε μυρίσει κανέλα, γαρύφαλλο και σοκολάτα, Χριστούγεννα δεν το λες!

Τριήμερο στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας

Ψηλά στα βουνά της Αιτωλοακαρνανίας, μέσα στο πυκνό ελατόδασος, βρίσκεται το χωριό Άνω Χώρα. Ελάτε μαζί μου να σας συστήσω το χωριό καταγωγής μου, το υπέροχο μέρος που πέρασα τα καλοκαίρια της παιδικής μου ηλικίας.