Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τι θα φάω στο σχολείο Mama;



Το αιώνιο ερώτημα που βασανίζει κάθε μαμά. Κάθε βράδυ, ως κλασική μαμά που προσπαθεί το παιδί της να τρέφεται σωστά και επαρκώς, προβληματίζομαι
τί θα του φτιάξω για κολατσιό για να πάρει μαζί του στο σχολείο την επόμενη το πρωί. Ακόμη πιο δύσκολο γίνεται το έργο μου, λόγω του ζόρικου ουρανίσκου που έχω την τιμή να ταΐζω!

Ήρθε λοιπόν,  ένα καταπληκτικό βιβλίο να με σώσει και να με βγάλει ασπροπρόσωπη. Καθώς, δεν αγαπώ ιδιαίτερα τη μαγειρική, το βιβλίο "Τι θα φάω στο σχολείο, Mama;" της Θέμιδας Καρδιόλακα,  μου έλυσε  τα χέρια.



80 απλές και γρήγορες συνταγές, αλμυρές και γλυκιές, με sandwich, σαλάτες, μπισκότα, muffins, μπάρες δημητριακών και διάφορες άλλες νοστιμιές που συνοδεύονται από πολλές και "λαχταριστές" φωτογραφίες, γίνονται πολύτιμος αρωγός μας στη "μάχη" με το ταπεράκι. 


 β

Η πρώτη ιδέα που μας έκανε κλικ, ήταν φυσικά οι ρυζογκοφρέτες sandwich με πραλίνα φουντουκιού και μπανάνα και την φτιάξαμε για απογευματινό. Κάποιος έγλυφε τα δάχτυλά του!



Το βιβλίο "Τι θα φάω στο σχολείο Mama;" πρέπει να υπάρχει σε κάθε μαμαδίστικη βιβλιοθήκη. Κυκλοφορεί από την Ελληνοεκδοτική και μπορείτε να το δείτε και να το αγοράσετε εδώ.



Και μην ξεχνάς να ακολουθείς τη σελίδα Bliss Seeking Mom στα
Bloglovin'

Αυτά από εμένα
Χρυσή 





Σχόλια

  1. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον! Θα το έχω υπόψη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει πολύ νόστιμες και πρωτότυπες συνταγές! Κλασικό βιβλίο στο είδος του! Πρέπει να υπάρχει στις μαμαδοβιβλιοθήκες οπωσδήποτε!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλιά σας...

Δημοφιλή άρθρα

Η Μελίνα και το μέλι, ένα μελένιο παραμύθι από τη Βασ. Τσουρή

Πόσο μελένιο μπορεί να είναι ένα παραμύθι; Η Μελίνα και το μέλι είναι μια διασκεδαστική ιστορία που μας μαθαίνει τα πάντα για τις μέλισσες.

Crystal Mountain Hotel, ο απόλυτος ορεινός οικογενειακός προορισμός

Ψηλά στα Κράβαρα, στην Ορεινή Ναυπακτία βρίσκεται το Crystal Mountain Hotel , ένα ξενοδοχείο που γνωρίζω από την παιδική μου ηλικία και αγαπώ για τις αναμνήσεις που μου έχει χαρίσει.

Στο Club Agia Anna με τα παιδιά

Πριν λίγες ημέρες βρεθήκαμε οικογενειακώς στο Club Agia Anna,  ένα υπέροχο θέρετρο στην παραλία της Αγίας Άννας στην βορειοανατολική Εύβοια. Ήταν η καλύτερη έναρξη διακοπών για το φετινό καλοκαίρι!