Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Throwback στο γεμάτο καλοκαίρι μας


Το φετινό μας καλοκαίρι ήταν γεμάτο. Γεμάτο νέες εμπειρίες, αναπάντεχα νέα, καινούριους προορισμούς, όμορφες αναμνήσεις, περίεργες καταστάσεις,  ενδιαφέρουσες συναντήσεις, κούραση, ξεκούραση και πολλά πολλά χιλιόμετρα.


Ξεκινήσαμε εγκαινιάζοντας την καλοκαιρινή περίοδο με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο εξοχικό με αγαπημένους φίλους και σχεδόν μισή ντουζίνα αγόρια από 2 έως 10 ετών. Οι λεπτομέρειες περιττές. Το χάος μας επισκέφτηκε επισήμως και το υποδεχθήκαμε με πολύ μεγάλη χαρά. Αυτή είναι η πραγματικότητά μας και την έχουμε αγκαλιάσει!




Στη συνέχεια γνωρίσαμε το νέο βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Διόπτρα, στο κέντρο της Αθήνας, σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση εγκαινίων που έφερε κοντά φίλους, συνεργάτες και πολλούς συγγραφείς.



Κάπου εκεί τα αγαπημένα μου κορίτσια Κάλη (Ανθομέλι) και Εύη (Mamas and Papas) μου έκαναν την τιμή να με καλέσουν στο Boggers Pic nic και πέρασα μία από τις καλύτερες μέρες του φετινού καλοκαιριού! Ήταν φανταστική διοργάνωση, αλλά αυτά θα σας τα πω σε ξεχωριστή ανάρτηση.






Λίγο μετά, και ανάμεσα σε πολλά ερωτηματικά και ημερομηνίες, μάθαμε ότι στο δρόμο βρίσκεται το τρίτο μωράκι μας! (αυτά ήταν τα αναπάντεχα, αλλά πολύ ευχάριστα νέα!). 



Τα συμπτώματα με κράτησαν μακριά από την ενασχόλησή μου με το blogging και το instagram, καθώς δεν μπορούσα να ασχοληθώ με τίποτα άλλο μετά το 8ωρο στο γραφείο. Αυτό από μόνο του με εξαντλούσε σε καθημερινή βάση, αλλά και η έμπνευση και το κέφι μου για το οτιδήποτε, έπεσαν σε επίπεδα που αδυνατούσα να θυμηθώ αν είχα ποτέ αγγίξει. Επέλεξα να ακούσω τις ανάγκες μου και έτσι έκανα ένα μεγάααλο διάλειμμα από όλα.



Οι διακοπές μας παραδοσιακά ξεκινούν στα μέσα Ιουλίου, και ανάμεσα σε αναγούλες και ζαλάδες επισκεφθήκαμε το πανέμορφο Πήλιο, που είχαμε κανονίσει πολύ πριν τα γεγονότα μας προλάβουν - όχι ότι αυτό θα άλλαζε το πρόγραμμά μας. 
Ήταν πρώτη μου φορά σε αυτό το καταπράσινο μέρος της Ελλάδας και, ως γνήσια βουνίσια, το απόλαυσα στο έπακρο. Είναι πλέον ένας από τους top 5 προορισμούς μου εντός της Ελλάδας.
Απολαύσαμε το υπέροχο πυκνό δάσος σε όμορφους περιπάτους και αυτοκινητάδες, αλλά και τις καταγάλανες σμαραγδένιες παραλίες.  Πρώτη μου φορά απόλαυσα ένα θαλάσσιο μπάνιο με τη μυρωδιά του βουνού τόσο έντονη μέσα στα ρουθούνια μου. Θα θυμάμαι για πάντα αυτή την αίσθηση.





Ο Αύγουστος μας βρήκε πίσω στο γραφείο και τον μεγάλο μας να επισκέπτεται για πρώτη φορά την κατασκήνωση. Η εμπειρία τελικά αποδείχθηκε πολύ καλή και χρήσιμη με πολλά όμως χιλιόμετρα στο κοντέρ από τα επισκεπτήρια και τις εναλλάξ μετακινήσεις μεταξύ εξοχικού - κατασκήνωσης - Αθήνας. Ως κατασκηνωτές και οι δυο μας θέλουμε για τα παιδιά μας να γνωρίσουν την κατασκηνωτική ζωή και να βιώσουν την εμπειρία της ανεμελιάς και του ελεγχόμενου καλοκαιρινού προγράμματος που η κατασκήνωση προσφέρει. Έτσι το τολμήσαμε και δεν μετανιώσαμε. Ο μικρός μας πέρασε 22 ημέρες στην εξοχή, γνώρισε νέους φίλους, ωρίμασε και γύρισε γεμάτος εμπειρίες, αλλά και με μια αναμενόμενη και αυτονόητη λαχτάρα για εμάς και τις παλιές του συνήθειες. 

Και έτσι μπήκε ο Σεπτέμβρης με μερικές τελευταίες στιγμές στο εξοχικό για να κλείσουμε το μεγάλο και όμορφα κουραστικό φετινό μας καλοκαίρι και με εμένα να έχω βρει αρκετά τον παλιό μου εαυτό.




Εύχομαι ένα υπέροχο φθινόπωρο σε όλους μας με πολλές και αγαπημένες νέες εμπειρίες και όμορφες στιγμές.
Εν αναμονή των επόμενων υπέροχων στιγμών λοιπόν!
Καλό φθινόπωρο σε όλους και καλή νέα σχολική χρονιά στα παιδάκια μας!


Μπορείς να ακολουθείς τη σελίδα Bliss Seeking Mom στα


Χρυσή 






Σχόλια

  1. Ωωωωωω!
    Τί υπέροχα νέα είναι αυτά Χρυσή μου!
    Με το καλό το νέο μέλος της οικογένειας.
    Θα περιμένουμε νέα σας.
    Να είσαι καλά και φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλιά σας...

Δημοφιλή άρθρα

Η Μελίνα και το μέλι, ένα μελένιο παραμύθι από τη Βασ. Τσουρή

Πόσο μελένιο μπορεί να είναι ένα παραμύθι; Η Μελίνα και το μέλι είναι μια διασκεδαστική ιστορία που μας μαθαίνει τα πάντα για τις μέλισσες.

6 Χριστουγεννιάτικες γλυκιές συνταγές από 6 αγαπημένες food bloggers

Αν το σπίτι δε μυρίσει κανέλα, γαρύφαλλο και σοκολάτα, Χριστούγεννα δεν το λες!

Τριήμερο στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας

Ψηλά στα βουνά της Αιτωλοακαρνανίας, μέσα στο πυκνό ελατόδασος, βρίσκεται το χωριό Άνω Χώρα. Ελάτε μαζί μου να σας συστήσω το χωριό καταγωγής μου, το υπέροχο μέρος που πέρασα τα καλοκαίρια της παιδικής μου ηλικίας.