12.10.19

«Μπέτση, η μικρή μάγισσα σεφ: Υπέροχα Αηδιαστικό», ένα κεφάτο παραμύθι της Χριστίνας Ανδρέου


Γράφει η Γ.Λημνιού

Από τις εκδόσεις Πατάκη, κυκλοφορεί ένα καταπληκτικό παραμύθι με τίτλο: «Μπέτση, η μικρή μάγισσα σεφ: Υπέροχα Αηδιαστικό». Η μοναδική Χριστίνα Ανδρέου, περιγράφει με υπέροχο τρόπο, τις περιπέτειες της μικρής μάγισσας, η οποία προσπαθεί να κερδίσει στον διαγωνισμό μαγειρικής «Μαύροι Σκούφοι».
Όμως τι ατυχία! Από την υπέροχα αηδιαστική της συνταγή, λείπει ένα συστατικό. Θα καταφέρει η μικρή σεφ, να βρει το κόκκινο-μανιτάρι τσίλι, ώστε να εντυπωσιάσει τους καλεσμένους της, με την εκρηκτική καυτερή γεύση των φαγητών της; 


Με εικονογράφηση της καταπληκτικής ζωγράφου Μαρίας Μπαχά, το βιβλίο είναι όλο ζωγραφισμένο στο χέρι, προσθέτοντας επιπλέον μαγεία στον αναγνώστη. Τα παιδάκια προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας θα λατρέψουν την ιστορία και θα θέλουν να τη διαβάζουν και να παίζουν διαδραστικά μαζί της ξανά και ξανά. Διότι το βιβλίο διατίθεται και σε ψηφιακή μορφή, που προσφέρετε δωρεάν για iPad, iPhone και android  συσκευές. Έτσι λοιπόν τα παιδάκια έχουν τη δυνατότητα, να ακούν το παραμύθι και να ενεργοποιούν διάφορες δράσεις στην οθόνη, με τη μέθοδο της αφής. Το  αποτέλεσμα είναι απλά μαγικό. 
Το book app «Μπέτσυ, η μικρή μάγισσα σεφ: Υπέροχα αηδιαστικό!», κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό Tigercreate TCABC, του γερμανικού οίκου Tiger Media International GmbH, στον οποίο συμμετείχαν πάνω από 50 χώρες. Είναι ένα παραμύθι που μου άρεσε πολύ και αγάπησα με την πρώτη ανάγνωση.Αν θέλεις να κερδίσεις ένα ενυπόγραφο αντίτυπο αυτού του καταπληκτικού παραμυθιού, πάρε μέρος στο διαγωνισμό που θα γίνεται παράλληλα στα προφίλ instagram Bliss Seeking Blog Mom (θα κληρωθούν δύο τυχεροί) και  στο Booking the Book (θα κληρωθούν δύο τυχεροί).


Μπορείς να ακολουθείς τη σελίδα Bliss Seeking Mom στα


Αυτά από εμάς 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλιά σας...