Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δύο βιβλία για τους μικρούς λάτρεις της γνώσης, από Εκδόσεις Μεταίχμιο


Μεγαλώνοντας ο μικρός μου, διαλέγει όλο και πιο πολύ να διαβάζει βιβλία γνώσεων. Όταν λοιπόν είδαμε τα νέα βιβλία "Ταξίδι στο ΔΙΑΣΤΗΜΑ" και "Ταξίδι στην ΙΣΤΟΡΙΑ" από Εκδόσεις Μεταίχμιο, δε γινόταν να μην τα αποκτήσουμε.

Ταξίδι στο ΔΙΑΣΤΗΜΑ


Εκτοξεύσου κι εσύ στο διάστημα μαζί με την Άλι, τον Όλι και τον σκυλάκο τους τον Γούφερ! Από τους αστερισμούς μέχρι τους διαστημικούς περιπάτους, ανακάλυψε τα πάντα για τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος και τους άπειρους κόσμους πέρα απ'αυτούς.

Ποιος αστερισμός μοιάζει με σκύλο;
Γιατί είναι κόκκινος ο Άρης;
Ποιος πλανήτης έχει περισσότερα από 60 φεγγάρια;
Ταξίδεψε στο διάστημα για να το μάθεις!


Με σκληρόδετα εσώφυλλα και μια πολύ ενδιαφέρουσα σελιδοποίηση αυτό το βιβλίο με την όμορφη εικονογράφηση και τα έντονα χρώματα κάνει τη γνώση πολύ διασκεδαστική!


Αναλύει πολλές πληροφορίες για το ηλιακό μας σύστημα και το τί συμβαίνει στο διάστημα, από τους γαλαξίες μέχρι τους αστερισμούς και τους κομήτες, την ατμόσφαιρα της Γης και πολλές ακόμη πληροφορίες για τους μικρούς φιλομαθείς.
Εμείς το απολαύσαμε πολύ, μιας και όπως έχω πει περνάμε μία περίοδο έντονης ενασχόλησης με τον τομέα αυτό.
Προτείνεται για παιδιά από 5 ετών και μπορείτε να το δείτε εδώ.

Ταξίδι στην ΙΣΤΟΡΙΑ


Γύρνα κι εσύ πίσω στην Ιστορία, μαζί με την Άλι, τον Όλι και τον σκυλάκο τους τον Γούφερ! Από την Αμερικάνικη Δύση μέχρι την Εποχή των Παγετώνων, μάθε τα πάντα για τους πιο σημαντικούς πολιτισμούς και τις πιο συναρπαστικές περιόδους της ιστορίας.
Τί έτρωγαν οι Αζτέκοι;
Ποια αγωνίσματα περιλάμβαναν οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες;
Τί συνέβαινε σε ένα μεσαιωνικό πρωτάθλημα κονταρομαχίας;
Ταξίδεψε πίσω στην ιστορία, για να το μάθεις!


Στην ίδια λογική πάλι στη μορφολογία της σελιδοποίησης και  με σκληρά εσώφυλλα, το βιβλίο αυτό ταξιδέυει τα παιδιά μέχρι και 12.000 χρόνια πριν, στην Εποχή των Παγετώνων, τους γνωρίζει πολλούς πολιτισμούς που αναπτύχθηκαν χιλιάδες χρόνια πριν και όλα αυτά μέσα από τη διασκεδαστική παρέα του Όλι της Άλι και του Γούφερ.


Είναι ευκολοδιάβαστο ακόμη και για τα παιδάκια που μόλις έχουν ξεκινήσει τα πρώτα τους βήματα στην ανάγνωση και οι πληροφορίες που δίνει έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον!
Προτείνεται για παιδιά από 5 ετών και μπορείτε να το δείτε εδώ.






Μπορείς να ακολουθείς τη σελίδα Bliss Seeking Mom στα


Αυτά από εμένα
Χρυσή 






Σχόλια

Δημοφιλή άρθρα

Η Μελίνα και το μέλι, ένα μελένιο παραμύθι από τη Βασ. Τσουρή

Πόσο μελένιο μπορεί να είναι ένα παραμύθι; Η Μελίνα και το μέλι είναι μια διασκεδαστική ιστορία που μας μαθαίνει τα πάντα για τις μέλισσες.

Crystal Mountain Hotel, ο απόλυτος ορεινός οικογενειακός προορισμός

Ψηλά στα Κράβαρα, στην Ορεινή Ναυπακτία βρίσκεται το Crystal Mountain Hotel , ένα ξενοδοχείο που γνωρίζω από την παιδική μου ηλικία και αγαπώ για τις αναμνήσεις που μου έχει χαρίσει.

Στο Club Agia Anna με τα παιδιά

Πριν λίγες ημέρες βρεθήκαμε οικογενειακώς στο Club Agia Anna,  ένα υπέροχο θέρετρο στην παραλία της Αγίας Άννας στην βορειοανατολική Εύβοια. Ήταν η καλύτερη έναρξη διακοπών για το φετινό καλοκαίρι!