Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο θυμός του Τόμι, Εκδόσεις Ψυχογιός


Αυτό το βιβλίο το ανοίξαμε πριν λίγο καιρό και το διαβάσαμε με τον μικρό μου, ετών 2,5. Από τότε έχει γίνει το αγαπημένο του. 




Ο Τόμι είναι ο πιο μικρός στο σπίτι. Κάποιες φορές αυτό είναι καλό. Κάποιες άλλες πάλι, μπορεί να γίνει πολύ εκνευριστικό. Αυτές τις στιγμές ο Τόμι συνήθως δείχνει ότι μπορεί να ελέγξει το θυμό του. Μια μέρα όμως όλα πήγαν τόσο στραβά που...άφησε να βγει ο τίγρης από μέσα του.





Αυτό το βιβλίο βοηθάει τα παιδιά, μέσω μιας καθημερινής ιστορίας, να βρουν τον τρόπο να εκφράσουν και να διαχειριστούν το θυμό τους. Εκτός από την ίδια την ιστορία μάς άρεσε πολύ η έκδοση! Πρόκειται για ένα μεγάλο βιβλίο με σκληρόδετο εξώφυλλο, πολύ ποιοτικά εσώφυλλα και καταπληκτική πραγματικά εικονογράφηση που ζωντανεύει την ιστορία και καθοδηγεί τους μικρούς αναγνώστες να κατανοήσουν τα γεγονότα, αλλά και να αντιληφθούν τα συναισθήματα των ηρώων.





Κυκλοφορεί από Εκδόσεις Ψυχογιός και προτείνεται για ηλικίες 3+. Αυτό φυσικά αποτελεί μια γενική οδηγία. Εμείς όπως σας είπα, το διαβάσαμε άνετα στην ηλικία των 2,5 και μάλιστα αποτελεί ένα από τα αγαπημένα του μικρού μου.



Μπορείς να ακολουθείς τη σελίδα Bliss Seeking Mom στα

Χρυσή



Σχόλια

Δημοφιλή άρθρα

Η Μελίνα και το μέλι, ένα μελένιο παραμύθι από τη Βασ. Τσουρή

Πόσο μελένιο μπορεί να είναι ένα παραμύθι; Η Μελίνα και το μέλι είναι μια διασκεδαστική ιστορία που μας μαθαίνει τα πάντα για τις μέλισσες.

DIY φωτογραφική μηχανή με ένα κουτί

Πόσο δημιουργικοί έχουμε γίνει όλοι οι γονείς, προκειμένου να περάσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα αυτή η καραντίνα, νομίζω είναι πλέον δεδομένο. Αυτή τη φορά, την ιδέα μας έδωσε η Σοφία από το The Rainbow plays music για τη δημιουργία μιας φωτογραφικής μηχανής από υλικά που έχουμε στο σπίτι και τη συμμετοχή μας στο #diycameracraftchallenge που "τρέχει" στο instagram.

3 plastic free πασχαλινά crafts

Μιας και η άνοιξη μπήκε και πλησιάζει το Πάσχα, είπαμε με τα μικρούλια μου να μπούμε στο κλίμα με όμορφες και απλές χειροτεχνίες!