23.5.20

Ο θυμός του Τόμι, Εκδόσεις Ψυχογιός


Αυτό το βιβλίο το ανοίξαμε πριν λίγο καιρό και το διαβάσαμε με τον μικρό μου, ετών 2,5. Από τότε έχει γίνει το αγαπημένο του. 
Ο Τόμι είναι ο πιο μικρός στο σπίτι. Κάποιες φορές αυτό είναι καλό. Κάποιες άλλες πάλι, μπορεί να γίνει πολύ εκνευριστικό. Αυτές τις στιγμές ο Τόμι συνήθως δείχνει ότι μπορεί να ελέγξει το θυμό του. Μια μέρα όμως όλα πήγαν τόσο στραβά που...άφησε να βγει ο τίγρης από μέσα του.

Αυτό το βιβλίο βοηθάει τα παιδιά, μέσω μιας καθημερινής ιστορίας, να βρουν τον τρόπο να εκφράσουν και να διαχειριστούν το θυμό τους. Εκτός από την ίδια την ιστορία μάς άρεσε πολύ η έκδοση! Πρόκειται για ένα μεγάλο βιβλίο με σκληρόδετο εξώφυλλο, πολύ ποιοτικά εσώφυλλα και καταπληκτική πραγματικά εικονογράφηση που ζωντανεύει την ιστορία και καθοδηγεί τους μικρούς αναγνώστες να κατανοήσουν τα γεγονότα, αλλά και να αντιληφθούν τα συναισθήματα των ηρώων.

Κυκλοφορεί από Εκδόσεις Ψυχογιός και προτείνεται για ηλικίες 3+. Αυτό φυσικά αποτελεί μια γενική οδηγία. Εμείς όπως σας είπα, το διαβάσαμε άνετα στην ηλικία των 2,5 και μάλιστα αποτελεί ένα από τα αγαπημένα του μικρού μου.Μπορείς να ακολουθείς τη σελίδα Bliss Seeking Mom στα

ΧρυσήΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλιά σας...