Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πασχαλινό παιχνίδι παρατηρητικότητας και ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΟ

Ένα υπέροχο παιχνίδι για παιδιά προσχολικής ηλικίας είναι αυτό της παρατηρητικότητας ή αλλιώς "κοίτα και ταίριαξε". Εμείς το προσαρμόσαμε στην εποχή και σας το δίνουμε για ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού στο σπίτι ή στη βόλτα.Σας το είχα δείξει στα stories στο instagram, όταν το παρέλαβε ο μικρός μου σαν πασχαλινό δώρο από τις δασκάλες τους, και τότε πολλές μου ζητήσατε να το ανεβάσω στο blog για να το εκτυπώσετε και να παίξετε κι εσείς με τα παιδάκια σας.Ζωγραφίστε τα με τα χρώματα της επιλογής σας, φροντίζοντας να ταιριάξετε χρωματικά κάθε καλάθι με κάθε αυγό, κόψτε τα και ξεκινήστε το παιχνίδι!
Μην ξεχνάτε να ακολουθείτε το blog σε 
για να μη χάνετε τα νέα και τους διαγωνισμούς

Καλή Ανάσταση!
Χρυσή


Σχόλια

Δημοφιλή άρθρα

Εύκολα μπισκότα για μωρά

Ο Σεπτέμβρης μπήκε και φάνηκε και η πρώτη βροχούλα. Έτσι κι εγώ επιστρέφω σιγά σιγά και λίγο απρόθυμα στο πρόγραμμά μας, μετά από αρκετό διάστημα εκτός πόλης. Η διάθεσή μου για nesting - όπως λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι - άρχισε να αχνοφαίνεται, οπότε δε μου κακοφάνηκε να μπω στην κουζίνα και να φτιάξω ένα δυο νοστιμιές για να περιποιηθώ τα αγόρια μου.

Κρέμα βρώμης για μωρά

Είσαι μαμά και δε θέλεις να δώσεις ρυζάλευρο στο μωρό σου; Μία πιο υγιεινή εναλλακτική, είναι η κρέμα βρώμης. 

3 plastic free πασχαλινά crafts

Μιας και η άνοιξη μπήκε και πλησιάζει το Πάσχα, είπαμε με τα μικρούλια μου να μπούμε στο κλίμα με όμορφες και απλές χειροτεχνίες!