Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πασχαλινό παιχνίδι παρατηρητικότητας και ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΟ

Ένα υπέροχο παιχνίδι για παιδιά προσχολικής ηλικίας είναι αυτό της παρατηρητικότητας ή αλλιώς "κοίτα και ταίριαξε". Εμείς το προσαρμόσαμε στην εποχή και σας το δίνουμε για ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού στο σπίτι ή στη βόλτα.



Σας το είχα δείξει στα stories στο instagram, όταν το παρέλαβε ο μικρός μου σαν πασχαλινό δώρο από τις δασκάλες τους, και τότε πολλές μου ζητήσατε να το ανεβάσω στο blog για να το εκτυπώσετε και να παίξετε κι εσείς με τα παιδάκια σας.







Ζωγραφίστε τα με τα χρώματα της επιλογής σας, φροντίζοντας να ταιριάξετε χρωματικά κάθε καλάθι με κάθε αυγό, κόψτε τα και ξεκινήστε το παιχνίδι!




Μην ξεχνάτε να ακολουθείτε το blog σε 
για να μη χάνετε τα νέα και τους διαγωνισμούς

Καλή Ανάσταση!
Χρυσή


Σχόλια

Δημοφιλή άρθρα

Η Μελίνα και το μέλι, ένα μελένιο παραμύθι από τη Βασ. Τσουρή

Πόσο μελένιο μπορεί να είναι ένα παραμύθι; Η Μελίνα και το μέλι είναι μια διασκεδαστική ιστορία που μας μαθαίνει τα πάντα για τις μέλισσες.

Crystal Mountain Hotel, ο απόλυτος ορεινός οικογενειακός προορισμός

Ψηλά στα Κράβαρα, στην Ορεινή Ναυπακτία βρίσκεται το Crystal Mountain Hotel , ένα ξενοδοχείο που γνωρίζω από την παιδική μου ηλικία και αγαπώ για τις αναμνήσεις που μου έχει χαρίσει.

Στο Club Agia Anna με τα παιδιά

Πριν λίγες ημέρες βρεθήκαμε οικογενειακώς στο Club Agia Anna,  ένα υπέροχο θέρετρο στην παραλία της Αγίας Άννας στην βορειοανατολική Εύβοια. Ήταν η καλύτερη έναρξη διακοπών για το φετινό καλοκαίρι!