Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Βιβλιο-πρόταση + Διαγωνισμός: "Τα χειρότερα παιδιά του κόσμου", Εκδ. Ψυχογιός


Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά σε όλους! Μετά από μια μικρή ανάπαυλα επανέρχομαι με όμορφες και ενδιαφέρουσες αναρτήσεις! 

Ο Απρίλιος είναι "ο μήνας του βιβλίου". Στις 2 Απριλίου, ημέρα γενεθλίων του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου και στις 23 Απριλίου, ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Γουίλιαμ Σαίξπιρ, γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου. Με αυτή την υπέροχη αφορμή, και μιας και λατρεύουμε οικογενειακώς τα βιβλία, είπα να γιορτάσω με βιβλιοπαρουσιάσεις, αλλά και διαγωνισμούς βιβλίων.


Το βιβλίο που θα σας παρουσιάσω σήμερα "Τα χειρότερα παιδιά του κόσμου", είναι του Βρετανού συγγραφέα Ντέιβιντ Ουάλιαμς. 
Ο τίτλος μπορεί να ξενίζει, όμως πρόκειται για ένα πολύ διασκεδαστικό βιβλίο των Εκδόσεων Ψυχογιός, που απευθύνεται σε παιδιά από 9 ετών και άνω. 


Ο Ουάλιαμς είναι ένας από τους δημοφιλέστερους συγγραφείς παιδικών βιβλίων στη Βρετανία, με πολλά από αυτά να έχουν γίνει τηλεταινίες, να έχουν βραβευτεί ή να είναι υποψήφια για βραβεία.


Στο βιβλίο "Τα χειρότερα παιδιά του κόσμου", διαβάζουμε 10 ξεκαρδιστικές ιστορίες παιδιών, με τις χειρότερες συνήθειες που μπορεί να φανταστεί κανείς. H Κλαψιάρα Κλάρα, Η Ρυπαρή Ρίτα, Ο Μπράιαν Ξερόλας, Η Καναπεδάτη Κάτια κ.α. Δέκα χιουμοριστικές ιστορίες των πέντε αγοριών και πέντε κοριτσιών με τις πιο απαίσιες συνήθειες του κόσμου, μας κρατούν μια ευχάριστη παρέα.


Μπορείς να δεις και να αγοράσεις το βιβλίο εδώ.

Λόγω λοιπόν, του ότι αυτό το μήνα γιορτάζουμε το βιβλίο, σε συνεργασία με τις Εκδ. Ψυχογιός, εξασφαλίσαμε ένα αντίτυπο του παιδικού αυτού βιβλίου για ένα/μία τυχερό/ή αναγνώστη/στρια του blog. 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τις Εκδόσεις Ψυχογιός για τη δωροθεσία!
Ο διαγωνισμός γίνεται μέσω facebook και μπορείς να λάβεις μέρος εδώ.

Όροι του διαγωνισμού:
- Ο διαγωνισμός λήγει 19/4/2018 και ισχύει για συμμετοχές εντός Ελλάδος και για άτομα ενήλικα
- Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή θα πρέπει να έχουν ακολουθηθεί όλα τα βήματα, όπως αναφέρονται στην σχετική ανάρτηση στο facebook
- Ο τυχερός/ή θα αναδειχθεί με σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού στο facebook και θα πρέπει να κατοχυρώσει το δώρο εντός 2 ημερών, άλλως θα επαναληφθεί η κλήρωση.
- Εάν ο τυχερός/ή είναι κάτοικος Αθηνών, παραλαμβάνει το δώρο από το βιβλιοπωλείο Εκδ.Ψυχογιός (Εμμ. Μπενάκη 13-15, Αθήνα). Εάν ο τυχερός/ή κατοικεί εκτός Αθηνών, το δώρο θα αποσταλεί ταχυδρομικά με ευθύνη των Εκδ. Ψυχογιός.

Καλή επιτυχία σε όλους!!
Χρυσή 




Μην ξεχνάς να ακολουθείς τη σελίδα Bliss Seeking Mom στο
Facebook
Instagram
Bloglovin


Σχόλια

  1. Αληθώς Ανέστη ο Κύριος.
    Χρόνια πολλά Χρυσή μου.
    Πήρα μέρος στον διαγωνισμό, αλλά κι αν δεν το κερδίσω θα το αγοράσω για τις εγγονές μου.
    Πέρνα από το μπλογκ μου να πάρεις κάτι.
    Να είσαι καλά και φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το κάνεις Ρένα μου!
      Είναι πολύ διασκεδαστικό βιβλίο!
      Βεβαίως και θα περάσω!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλιά σας...

Δημοφιλή άρθρα

Η Μελίνα και το μέλι, ένα μελένιο παραμύθι από τη Βασ. Τσουρή

Πόσο μελένιο μπορεί να είναι ένα παραμύθι; Η Μελίνα και το μέλι είναι μια διασκεδαστική ιστορία που μας μαθαίνει τα πάντα για τις μέλισσες.

Τριήμερο στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας

Ψηλά στα βουνά της Αιτωλοακαρνανίας, μέσα στο πυκνό ελατόδασος, βρίσκεται το χωριό Άνω Χώρα. Ελάτε μαζί μου να σας συστήσω το χωριό καταγωγής μου, το υπέροχο μέρος που πέρασα τα καλοκαίρια της παιδικής μου ηλικίας.

Κρέμα βρώμης για μωρά

Είσαι μαμά και δε θέλεις να δώσεις ρυζάλευρο στο μωρό σου; Μία πιο υγιεινή εναλλακτική, είναι η κρέμα βρώμης.