Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παιδική θεατρική παράσταση "Ο Μικρός Ονειροπόλος" στο Ρέον Θέατρο και ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ


«Ο Μικρός Ονειροπόλος», είναι μια καινούρια παιδική παράσταση που παίζεται στο Ρέον Θέατρο
και η οποία παίρνει τη σκυτάλη από το αγαπημένο «Αηδόνι του Αυτοκράτορα» που παίχτηκε με επιτυχία τις δύο περασμένες σεζόν. Επιστρατεύοντας κούκλες, παντομίμα, αφήγηση, τραγούδι, βίντεο και θεατρικό παιχνίδι, οι συντελεστές  συστήνουν στους μικρούς θεατές τον ήρωα της παράστασης: ένα αδύνατο αγόρι με κατάξανθα μαλλιά που του αρέσει να βοηθά την οικογένειά του, να παίζει με τους φίλους του, να υπερασπίζεται το καλό, να χαμογελά και να ονειρεύεται διαρκώς. Το όνειρό του ένα: να γίνει πρίγκιπας. Οι φίλοι του τον κοροϊδεύουν, αυτός όμως δεν εγκαταλείπει το στόχο του. Συνεχίζει να πιστεύει στο όνειρό του. Ώσπου μια μέρα το βλέπει να υλοποιείται, σχεδόν μαγικά. 


Η παράσταση αυτή εξυμνεί τη δύναμη της θέλησης και της προσπάθειας, την πίστη σε μια ιδέα, τη σημασία της προσήλωσης στο στόχο και την αφοσίωση στο όνειρο που όσο μεγάλο κι αν είναι, μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Μέσω της διαδραστικής συμμετοχής τους οι μικροί θεατές 4 ετών και άνω, θα γίνουν σύμμαχοι στην πραγματοποίηση του ονείρου του πρωταγωνιστή μας.



Το κείμενο υπογράφει ο Μάνος Ζερβάκης, τη σκηνοθεσία η Ξανθή Ταβουλαρέα-ιδρυτικό μέλος του Ρέον, ενώ στο ρόλο της αφηγήτριας βρίσκουμε μια από τις πιο στενές συνεργάτιδες της, την Βαρβάρα Πεντζερίδου.

"Το Μικρό Ονειροπόλο", θα γνωρίσουν τα παιδιά από 4 ετών και άνω στην Αίθουσα Θεατρικού Παιχνιδιού του Ανοιχτού Ιδρύματος Εκπαίδευσης από την Κυριακή 7 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 12:00.
Εδώ μπορείς να δεις το trailer της παράστασης.

Ταυτότητα Παράστασης
Ο Μικρός Ονειροπόλος

Κείμενο: Μάνος Ζερβάκης
Θεατρική Απόδοση – Σκηνοθεσία: Ξανθή Ταβουλαρέα
Αφήγηση: Βαρβάρα Πεντζερίδου
Φωνή Πριγκίπισσας: Μυρτώ Τερζοπούλου
Κούκλες –Αντικείμενα: Ρέον Θέατρο
Μουσική Επιμέλεια: Βαλάντης Τερζόπουλος
Πρεμιέρα: Κυριακή 7 Οκτωβρίου στις 19:00
και κάθε Κυριακή στις 12:00
Πού: Ανοιχτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης, Αίθουσα Θεατρικού Παιχνιδιού, Μενεμένης 5, Νέα Ιωνία (στάση Πευκάκια)
Διάρκεια: 60 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)
Εισιτήρια: 8 € (γενική είσοδος), 5 € (προπώληση)
Προπώληση: Viva.gr και στο Ανοιχτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης (ισόγειο)
Κρατήσεις θέσεων: 210 2778618


Η Bliss Seeking Mom όλο τον Οκτώβριο θα γιορτάζει τα 2α γενέθλια του blog, κληρώνοντας δώρα για τους αναγνώστες του. Για το λόγο αυτό θα κληρώσει για μία τυχερή ακόλουθο των social media και αναγνώστρια/στη του blog, μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση της Κυριακής 14/10/2018. Η συμμετοχή θα δηλωθεί στο Instagram από σήμερα 26/9/2018 με τους όρους που θα αναγράφονται και η/ο τυχερή/ός θα αναδειχθεί μέσω κλήρωσης στο random.org την 10/10/2018.  
Γι'αυτό, μην ξεχνάς να ακολουθείς τη σελίδα Bliss Seeking Mom


Αυτά από εμένα

Χρυσή 


Σχόλια

Δημοφιλή άρθρα

Η Μελίνα και το μέλι, ένα μελένιο παραμύθι από τη Βασ. Τσουρή

Πόσο μελένιο μπορεί να είναι ένα παραμύθι; Η Μελίνα και το μέλι είναι μια διασκεδαστική ιστορία που μας μαθαίνει τα πάντα για τις μέλισσες.

6 Χριστουγεννιάτικες γλυκιές συνταγές από 6 αγαπημένες food bloggers

Αν το σπίτι δε μυρίσει κανέλα, γαρύφαλλο και σοκολάτα, Χριστούγεννα δεν το λες!

Τριήμερο στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας

Ψηλά στα βουνά της Αιτωλοακαρνανίας, μέσα στο πυκνό ελατόδασος, βρίσκεται το χωριό Άνω Χώρα. Ελάτε μαζί μου να σας συστήσω το χωριό καταγωγής μου, το υπέροχο μέρος που πέρασα τα καλοκαίρια της παιδικής μου ηλικίας.