Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Curve Lab, η ελληνική εταιρία ξύλινων σανίδων ισορροπίας



Η Curve Lab είναι ελληνική εταιρία που κατασκευάζει σανίδες ισορροπίας από φυσικό ξύλο οξιάς βασισμένες στην εκπαιδευτική φιλοσοφία Waldorf.


Εδώ και 30 χρόνια η εταιρία παρασκευάζει έπιπλα, κυρίως παιδικά και βρεφικά για μεγάλα brands της Ευρώπης.
Το νέο τους βήμα, οι σανίδες ισορροπίας, έχει βρει θερμούς φίλους εδώ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και πραγματικά η ποιότητα των νέων προϊόντων τους έχει κερδίσει το παιδικό κοινό και τους γονείς που θέλουν μια ολιστική εκπαίδευση για τα παιδιά τους. Και αυτό δεν έγινε τυχαία.



Οι σανίδες ισορροπίας της Curve Lab, υποστηρίζουν έναν τρόπο ανάπτυξης των παιδιών μέσω της σωματικής δραστηριότητας και της επαφής με τη φύση, ενισχύοντας τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και την ελεύθερη σκέψη τους. Η φυσική ανάπτυξη των δεξιοτήτων του παιδιού επέρχεται μέσω του ελεύθερου δημιουργικού παιχνιδιού και της βιωματικής μάθησης με ένα 100% φυσικό προϊόν. Τα παιδιά έχουν πληθώρα ευκαιριών για ελεύθερο, μη δομημένο παιχνίδι με ένα απλό υλικό και έτσι τους δίνεται η δυνατότητα να αφομοιώσουν και να κατανοήσουν τις εμπειρίες τους, μέσω της μίμησης, των αισθήσεων και της κίνησης.



Οι σανίδες Curve Lab έρχονται σε πέντε σχέδια Perfect Arc, Little Arc, Perfect Arc Cork, Great Arc και Engraving Perfect Arc με ανώτατο όριο αντοχής τα 160kg και είναι κατάλληλες για παιδιά από τη γέννηση.



Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από ενήλικες στα πλαίσια ενός προγράμματος εκγύμνασης.
Οι μέθοδοι παραγωγής των σανιδών ισορροπίας είναι οι πλέον σύγχρονες και φιλικές προς το περιβάλλον. Η δε, πρώτη ύλη προέρχεται από αειφόρο ανάπτυξη (FSC Certified) και τα προϊόντα είναι οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον.

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι σανίδες ισορροπίας επηρεάζουν θετικά και παιδιά με διάσπαση προσοχής. Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά εδώ.

Η δική μας εμπειρία με τις σανίδες Perfect Arc και Little Arc είναι η καλύτερη μέχρι τώρα! Τα παιδιά παίζουν παιχνίδια ρόλων συνεχώς με αυτές, τις χρησιμοποιούν ως τσουλήθρες, προστατευτικά τείχη, τραμπάλες, τραπέζι-καρέκλα, κούνιες, ξαπλώστρες και πολλά άλλα... και φυσικά εξασκούνται καθημερινά στην ισορροπία. Αυτό που με εκπλήσσει είναι το πόσο εύκολα τις εντάσσουν στο παιχνίδι τους και στις καθημερινές τους δραστηριότητες, όπως το διάβασμα και το φαγητό! Είναι από τα καλύτερα και ποιοτικότερα προϊόντα που έχουμε στο σπίτι για τα παιδιά μας! Μπορείτε να δείτε τα παιχνίδια τους με τις σανίδες στο instagram!






Μπορείς να ακολουθείς τη σελίδα Bliss Seeking Mom στα


Αυτά από εμένα
Χρυσή 


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλιά σας...

Δημοφιλή άρθρα

Η Μελίνα και το μέλι, ένα μελένιο παραμύθι από τη Βασ. Τσουρή

Πόσο μελένιο μπορεί να είναι ένα παραμύθι; Η Μελίνα και το μέλι είναι μια διασκεδαστική ιστορία που μας μαθαίνει τα πάντα για τις μέλισσες.

3 plastic free πασχαλινά crafts

Μιας και η άνοιξη μπήκε και πλησιάζει το Πάσχα, είπαμε με τα μικρούλια μου να μπούμε στο κλίμα με όμορφες και απλές χειροτεχνίες! 

Crystal Mountain Hotel, ο απόλυτος ορεινός οικογενειακός προορισμός

Ψηλά στα Κράβαρα, στην Ορεινή Ναυπακτία βρίσκεται το Crystal Mountain Hotel , ένα ξενοδοχείο που γνωρίζω από την παιδική μου ηλικία και αγαπώ για τις αναμνήσεις που μου έχει χαρίσει.