Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

4 βιβλία από Εκδόσεις Μίνωας για τους μικρούς και μεγάλους φίλους των σπορ

Ως μαμά αγοριών γνωρίζω πολύ καλά να αναγνωρίζω ένα καλό αγορίστικο βιβλίο! Αυτά τα τέσσερα που σας προτείνω σήμερα και κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Μίνωας, έχουν περάσει από τον έλεγχο και έχουν εγκριθεί από τα αγόρια μου, μικρά και ... μεγαλύτερα (εννοώντας τον μπαμπά).


ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Από το οπισθόφυλλο

Το ξέρατε ότι σε μια Ολυμπιάδα πραγματοποιήθηκε αγώνας υποβρύχιας κολύμβησης; Ότι ο Μέσι έχει κατακτήσει 32 τίτλους (όλα τα τρόπαια εκτός από το Παγκόσμιο Κύπελλο); Ότι ο Φελπς είναι ο πιο πολυβραβευμένος αθλητής όλων των εποχών;

Ο αθλητισμός είναι διασκέδαση, άσκηση, ενέργεια, ενώ προσφέρει χαρά και συγκίνηση στους θεατές. Είναι όμως και γεμάτος ιστορίες. Από τη γέννηση ενός αθλήματος έως τη στιγμή που γίνεται δημοφιλές παγκοσμίως, από τους πρωτοπόρους έως τους αγαπημένους πρωταθλητές , από τους κανόνες έως τους λόγους για τους οποίους αυτοί καθορίστηκαν...όλες αυτές και πολλές άλλες ιστορίες θα βρεις στις σελίδες αυτού του συναρπαστικού βιβλίου.



Αυτό το βιβλίο δεν απευθύνεται μόνο σε αγόρια, αλλά σε όλα τα παιδιά φίλους των αθλημάτων. 




Περιγράφει τα πιο γνωστά, και άλλα όχι τόσο γνωστά σε εμάς, αθλήματα, τους κανόνες τους, τον τρόπο που παίζονται, κάποια περίεργα ιστορικά στοιχεία, τους πιο διάσημους αθλητές όλων των εποχών και πάντα με έναν πολύ ενδιαφέροντα και σε μερικές περιπτώσεις χιουμοριστικό τρόπο. Αυτό το παιδικό εγκυκλοπαιδικής μορφής βιβλίο, θα συγκινήσει τους μικρούς αναγνώστες και θα τους φανεί και πολύ χρήσιμο στις σχολικές τους εργασίες.

Το βιβλίο μπορείτε να βρείτε εδώ.




ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

40 ΘΡΥΛΙΚΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Σε αυτό το βιβλίο οι μικροί και μεγάλοι λάτρεις του ποδοσφαίρου ανακαλύπτουν τα πορτραίτα 40 σπουδαίων Ελλήνων αθλητών του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πολλές πληροφορίες, τα βιογραφικά και οι κυριότερες "φάσεις" που σημάδεψαν το ελληνικό ποδόσφαιρο όλων των εποχών, όπως καταγράφηκαν μέσα από την πορεία των  40 μεγαλύτερων αστεριών του, βρίσκονται σε αυτό το βιβλίο και θα συγκινήσουν μικρούς και μεγάλους ποδοσφαιρόφιλους.



Το βιβλίο μπορείτε να βρείτε εδώ.




ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

40 ΘΡΥΛΙΚΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Από τον Πελέ και τον Πλατινί, μέχρι τον Νεϊμάρ και το Ρονάλντο, σε αυτό το βιβλίο οι μικροί και μεγάλοι αναγνώστες θα ανακαλύψουν τα πορτραίτα των 40 σπουδαιότερων ποδοσφαιριστών στην παγκόσμια ιστορία του ποδοσφαίρου. Απίθανες πληροφορίες για τις πιο εντυπωσιακές στιγμές τους, αλλά και οι μεγαλύτερες γυναίκες αθλήτριες του αθλήματος, όλα όσα αφορούν αυτό το μεγάλο άθλημα με τους εκατομμύρια φίλους σε όλη τη γη, βρίσκονται εδώ σε αυτό το βιβλίο που δεν πρέπει να λείπει από καμία αγορίστικη - και όχι μόνο - παιδική βιβλιοθήκη.



Το βιβλίο μπορείτε να βρείτε εδώ.




ΣΕΙΡΑ: ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Ο ΜΕΣΙ ΤΑ ΣΠΑΕΙ

Ανακαλύψτε πώς ο Λιονέλ Μέσι άφησε το σπίτι του στην Αργεντινή για να γίνει ο βασικός επιθετικός της Μπαρτσελόνα, να κερδίσει πέντε φορές τη Χρυσή Μπάλα και να αναγνωριστεί ως "Ο Καλύτερος όλων των Εποχών". 

Οι μικροί φίλαθλοι θα μάθουν τα ρεκόρ του ποδοσφαιριστή, αλλά και πολλές άγνωστες στο ευρύ κοινό πληροφορίες, όπως ότι το πρώτο συμβόλαιο του Μέσι με την Μπαρτσελόνα υπογράφτηκε στα 13 του χρόνια και...είχε γραφτεί πάνω σε μια χαρτοπετσέτα εστιατορίου!!



Το βιβλίο μπορείτε να βρείτε εδώ.


Βασικός ανταγωνιστής του Μέσι είναι φυσικά ο Ρονάλντο τις επιτυχίες του οποίου μπορούν οι φίλοι του να μάθουν στο βιβλίο της ίδιας Σειράς "Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΤΑ ΣΠΑΕΙ".

Το βιβλίο μπορείτε να βρείτε εδώ.




Όλες μας τις βιβλιοπροτάσεις μπορείτε να τις βρείτε εδώ.


Χρυσή


Σχόλια

Δημοφιλή άρθρα

Η Μελίνα και το μέλι, ένα μελένιο παραμύθι από τη Βασ. Τσουρή

Πόσο μελένιο μπορεί να είναι ένα παραμύθι; Η Μελίνα και το μέλι είναι μια διασκεδαστική ιστορία που μας μαθαίνει τα πάντα για τις μέλισσες.

DIY φωτογραφική μηχανή με ένα κουτί

Πόσο δημιουργικοί έχουμε γίνει όλοι οι γονείς, προκειμένου να περάσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα αυτή η καραντίνα, νομίζω είναι πλέον δεδομένο. Αυτή τη φορά, την ιδέα μας έδωσε η Σοφία από το The Rainbow plays music για τη δημιουργία μιας φωτογραφικής μηχανής από υλικά που έχουμε στο σπίτι και τη συμμετοχή μας στο #diycameracraftchallenge που "τρέχει" στο instagram.

3 plastic free πασχαλινά crafts

Μιας και η άνοιξη μπήκε και πλησιάζει το Πάσχα, είπαμε με τα μικρούλια μου να μπούμε στο κλίμα με όμορφες και απλές χειροτεχνίες!