Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διαβάσαμε το μυθιστόρημα της Ελένης Γαληνού «Μυστική Διαθήκη» και σας το προτείνουμε


Γράφει η Γεωργία Λ.

Μια συναρπαστική ιστορία που σε ταξιδεύει και σε κάνει να αναρωτηθείς  για τα μυστικά που κρύβονται στην πόλη που ζούμε, την πρωτεύουσα της Ελλάδας, την Αθήνα. Κυκλοφορεί από Εκδόσεις Διόπτρα.

Μία πόλη, στην επιφάνεια της οποίας κυκλοφορούμε και κινούμαστε καθημερινά, χωρίς να γνωρίζουμε τα μυστικά που υπάρχουν κάτω από αυτήν. Ένας λαβύρινθος από υπόγειες στοές, κάτω από την επιφάνεια της Αθήνας, ο οποίος ενώνει ολόκληρη την πόλη με σήραγγες, επιτρέπει σε κάποιους να κυκλοφορούν αθέατοι και ανενόχλητοι σε ολόκληρη την πόλη, μεταφέροντας γνώσεις, φορτία ή ακόμα και ανθρώπους μέσα σε ελάχιστα λεπτά, από τη μία μεριά της πόλης στην άλλη. Έξοδοι και είσοδοι που δεν φαίνονται σε κανέναν, αρχαία σύμβολα που κανείς δεν προσέχει, ωστόσο σηματοδοτούν μυστικά και κρυφά περάσματα και εντυπωσιακά κτίρια στο κέντρο της πόλης. Μέσα σε όλο αυτό το μυστήριο τί ρόλο παίζει η ζωή της Δούκισσας της Πλακεντίας και της κεντρικής ηρωίδας του βιβλίου Ελίζας; Πώς κάποιοι γνωρίζουν τα μυστικά περάσματα της υπόγειας Αθήνας και μέχρι πού μπορούν να φτάσουν προκειμένου να ανακαλύψουν τις ακριβείς τοποθεσίες εισόδου και εξόδου από αυτές; 

Η πλοκή του συγκεκριμένου βιβλίου είναι συναρπαστική! Αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία μία ανατρεπτική ιστορία που με έκανε να νιώσω το χρόνο να σταματά. Ένα μυθιστόρημα που διάβασα με λαχτάρα και κυριολεκτικά με μια ανάσα. Ένα μυθιστόρημα το οποίο σας προτείνω και είμαι σίγουρη πως θα σας ταξιδέψει και θα σας κάνει να αγαπήσετε τη ζωή, αλλά και το μυστικό των ηρωίδων του βιβλίου. Των γυναικών που είναι έτοιμες για την μεγαλύτερη θυσία, προκειμένου να προστατέψουν καλά το μυστικό τους. Των γυναικών που είναι πλασμένες από σκοτάδι και φως. 

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ.





Μην ξεχνάς να ακολουθείς το Bliss Seeking Mom στα

Στο επόμενο αναγνωστικό ταξίδι


Γεωργία 





Σχόλια

  1. Πρέπει να είναι πολύ συναρπαστικό απο την περιγραφή! Μου κινεί την περιέργεια!!!Ευχαριστώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλιά σας...

Δημοφιλή άρθρα

Η Μελίνα και το μέλι, ένα μελένιο παραμύθι από τη Βασ. Τσουρή

Πόσο μελένιο μπορεί να είναι ένα παραμύθι; Η Μελίνα και το μέλι είναι μια διασκεδαστική ιστορία που μας μαθαίνει τα πάντα για τις μέλισσες.

DIY φωτογραφική μηχανή με ένα κουτί

Πόσο δημιουργικοί έχουμε γίνει όλοι οι γονείς, προκειμένου να περάσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα αυτή η καραντίνα, νομίζω είναι πλέον δεδομένο. Αυτή τη φορά, την ιδέα μας έδωσε η Σοφία από το The Rainbow plays music για τη δημιουργία μιας φωτογραφικής μηχανής από υλικά που έχουμε στο σπίτι και τη συμμετοχή μας στο #diycameracraftchallenge που "τρέχει" στο instagram.

3 plastic free πασχαλινά crafts

Μιας και η άνοιξη μπήκε και πλησιάζει το Πάσχα, είπαμε με τα μικρούλια μου να μπούμε στο κλίμα με όμορφες και απλές χειροτεχνίες!