Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το αγόρι που μεγάλωνε δράκους, Εκδ.Μεταίχμιο (+ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ)



Το πρώτο μέρος μιας τριλογίας από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο που θα συναρπάσει τους μικρούς αναγνώστες και θα τους κάνει... να δουν τους δράκους με άλλο μάτι.

Φανταστείτε να μπορούσατε να μεγαλώσετε δράκους…. στον ίδιο σας τον κήπο! Σας φαίνεται απίθανο και έχετε δίκιο. Το ίδιο πίστευε και ο Τόμας και γι’ αυτό όταν ανακαλύπτει ένα γέρικο δέντρο σε μια άκρη του κήπου του παππού του, δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία. Παρ’ όλα αυτά, παίρνει μαζί του στο σπίτι έναν από τους παράξενους καρπούς – και τότε τον περιμένει το μεγαλύτερο σοκ και η μεγαλύτερη χαρά της ζωής του. Από το φρούτο εκκολάπτεται ένας μικροσκοπικός δράκος! Το δέντρο βγάζει φρούτα δράκου και ο Τόμας αποκτά έναν ολόδικό του δράκο.
Ο Τόμας μαθαίνει πολύ γρήγορα ότι η ζωή με τον Λάμπη είναι πολύ διασκεδαστική, αλλά και πολύ... απρόβλεπτη. Ναι, οι δράκοι είναι πύρινοι, φανταστικοί και εκθαμβωτικοί, αλλά ο Τόμας θα πρέπει να δει τι θα κάνει με τις φλόγες και τα εύφλεκτα κακά. Επίσης, για πόσο καιρό θα μπορέσει να κρατήσει τον δράκο του μυστικό από τους άλλους; Και τι θα γίνει με όλα τα άλλα φρούτα δράκου στο δέντρο… τι μπορεί να κρύβεται μέσα τους;




Ένα βιβλίο με σπαρταριστό χιούμορ για παιδιά από 8 ετών, αποτελεί το πρώτο μέρος μιας απίθανης τριλογίας που θα ενθουσιάσει τους μικρούς αναγνώστες, από τη συγγραφέα Andy Shepherd. Οι δράκοι της ιστορίας είναι φίλοι που κάθε παιδί θα ήθελε να έχει, πλάσματα διαφορετικά, εξαιρετικής ομορφιάς, που μοιράζονται χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του παιδιού - ιδιοκτήτη, σαν να αποτελούν τον καθρέφτη του χαρακτήρα του. Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο σε πολύ καλή έκδοση με σκληρόδετο εξώφυλλο και "χορταστικό" μέγεθος. 

Μπορείτε να ξεφυλλίσετε το βιβλίο εδώ και μπορείτε να διεκδικήσετε 5 αντίτυπα του βιβλίου, στο διαγωνισμό που τρέχει στις Εκδόσεις Μεταίχμιο έως τις 5 Απριλίου εδώ.



Μπορείς να ακολουθείς τη σελίδα Bliss Seeking Mom στα


Αυτά από εμένα
Χρυσή 






Σχόλια

Δημοφιλή άρθρα

Η Μελίνα και το μέλι, ένα μελένιο παραμύθι από τη Βασ. Τσουρή

Πόσο μελένιο μπορεί να είναι ένα παραμύθι; Η Μελίνα και το μέλι είναι μια διασκεδαστική ιστορία που μας μαθαίνει τα πάντα για τις μέλισσες.

DIY φωτογραφική μηχανή με ένα κουτί

Πόσο δημιουργικοί έχουμε γίνει όλοι οι γονείς, προκειμένου να περάσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα αυτή η καραντίνα, νομίζω είναι πλέον δεδομένο. Αυτή τη φορά, την ιδέα μας έδωσε η Σοφία από το The Rainbow plays music για τη δημιουργία μιας φωτογραφικής μηχανής από υλικά που έχουμε στο σπίτι και τη συμμετοχή μας στο #diycameracraftchallenge που "τρέχει" στο instagram.

3 plastic free πασχαλινά crafts

Μιας και η άνοιξη μπήκε και πλησιάζει το Πάσχα, είπαμε με τα μικρούλια μου να μπούμε στο κλίμα με όμορφες και απλές χειροτεχνίες!