Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χριστουγεννιάτικες βιβλιο-προτάσεις (Μέρος 2ο)


Δύο πολύ όμορφα βιβλία από τις Εκδόσεις Μεταίχμιομε χριστουγεννιάτικο θέμα, επιλέξαμε για δώρο για τους φίλους μας. Το καθένα είναι μοναδικό και σίγουρα και τα δύο θα ξετρελάνουν τους παραλήπτες τους!


Το Ωραιότερο Χριστουγεννιάτικο Στολίδι, Αγγελική Δαρλάση


Αυτή η ιστορία μας μεταφέρει στα Χριστούγεννα του 1914, σε κάποιο από τα πολεμικά μέτωπα του 1ου Παγκοσμίου Πολέμου.
Το βιβλίο αφήνει την υπόνοια ότι πρόκειται για αληθινή ιστορία και όχι για κάποιο θρύλο. Όπως και να έχει, αποτελεί μία ιστορία πολύ συγκινητική και ανθρώπινη που εξυμνεί την αξία της αγάπης και το αληθινό νόημα της γιορτής των Χριστουγέννων, ενώ παράλληλα μας γνωρίζει με πολύ γλαφυρό τρόπο τί συνέβαινε σε αυτούς τους στρατιώτες και στους ανθρώπους που βίωσαν τον πόλεμο.



Εγώ όσες φορές και αν τη διάβασα στο Μπάμπη μου, δάκρυσα ενώ ταυτόχρονα βίωσα πολύ όμορφα την εμπειρία των ηρώων της ιστορίας. Ο ίδιος ο Μπάμπης στην ηλικία των 5μιση ετών, πραγματικά έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον να μάθει για κάτι που δεν επιλέγουν συχνά να αναφέρονται τα παιδικά βιβλία.
Πολύ τρυφερή ιστορία που αξίζει να διαβάσουν τα παιδιά αυτά τα Χριστούγεννα!
Το βιβλίο μπορείτε να δείτε και να αγοράσετε εδώ


Ο μικρός δράκος Καρύδας, Ίνγκο Ζίγκνερ


Ο γνωστός σε όλους μας μικρός δράκος Καρύδας, κρατάει παρέα στους μικρούς αναγνώστες και στις γιορτές των Χριστουγέννων, με μια ακόμη όμορφη και ευφάνταστη ιστορία.



Ο μικρός δράσκος και η σκατζοχοιρίνα Ματίλντα αποφασίζουν να δουν τί είναι επιτέλους αυτός ο Αϊ -Βασίλης και έτσι του κάνουν μια επίσκεψη.


Το βιβλίο έχει πλούσιο κείμενο και  πολύ όμορφη εικονογράφηση!
Μπορείτε να το δείτε και να το αγοράσετε εδώ.


Μην ξεχνάτε ότι το πιο όμορφο δώρο για ένα παιδί είναι το βιβλίο!

Εδώ θα βρεις όλες τις βιβλιο-προτάσεις του blog


Μπορείς να ακολουθείς τη σελίδα Bliss Seeking Mom στα
Bloglovin'

Αυτά από εμένα
Χρυσή 




Σχόλια

Δημοφιλή άρθρα

Η Μελίνα και το μέλι, ένα μελένιο παραμύθι από τη Βασ. Τσουρή

Πόσο μελένιο μπορεί να είναι ένα παραμύθι; Η Μελίνα και το μέλι είναι μια διασκεδαστική ιστορία που μας μαθαίνει τα πάντα για τις μέλισσες.

Crystal Mountain Hotel, ο απόλυτος ορεινός οικογενειακός προορισμός

Ψηλά στα Κράβαρα, στην Ορεινή Ναυπακτία βρίσκεται το Crystal Mountain Hotel , ένα ξενοδοχείο που γνωρίζω από την παιδική μου ηλικία και αγαπώ για τις αναμνήσεις που μου έχει χαρίσει.

Στο Club Agia Anna με τα παιδιά

Πριν λίγες ημέρες βρεθήκαμε οικογενειακώς στο Club Agia Anna,  ένα υπέροχο θέρετρο στην παραλία της Αγίας Άννας στην βορειοανατολική Εύβοια. Ήταν η καλύτερη έναρξη διακοπών για το φετινό καλοκαίρι!