Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χριστουγεννιάτικες βιβλιο-προτάσεις (Μέρος 3ο)


Τα βιβλία που διαλέξαμε για δώρα για τους φίλους μας φέτος από τις Εκδόσεις Ψυχογιός ήταν ένα και ένα! Καλύπτουν όλα τα γούστα και τις ηλικίες και η ποιότητά τους είναι φυσικά η καλύτερη!
Αν και εσύ δεν έχεις ακόμα αγοράσει δώρα, να θυμάσαι ότι το βιβλίο είναι το καλύτερο δώρο!

Το βιβλίο με τα μυστικά του Αϊ-Βασίλη



Η παραμυθένια εικονογράφηση αυτού του βιβλίου θα ταξιδέψει τον μικρό αναγνώστη στις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες εικόνες και θα τον ενθουσιάσει.


Ο Άι-Βασίλης θέλοντας να επιβεβαιώσει στα παιδιά την υπάρξή του, τους δίνει το βιβλίο με όλα του τα μυστικά.
Εμείς λατρέψαμε αυτό το βιβλίο, στο οποίο μπορεί να ανατρέχει συχνά ακόμη και ένα παιδί, που δεν έχει μάθει να διαβάζει, γιατί θα το μαγέψει σίγουρα η εικονογράφηση.
Μπορείτε να δείτε και να αγοράσετε αυτό το καταπληκτικό βιβλίο εδώ.

Βυθούγεννα, Γιώργος Λεμπέσης


"Πριν από δυο περίπου χιλιάδες χρόνια οι στεριανοί είχαν ανάγκη όσο ποτέ από μια σφιχτή αγκαλιά. Τότε ήταν που γεννήθηκε ο Χριστός και τους έμαθε τον τρόπο. Τους μίλησε για την αγάπη και το πόσο σπουδαίο είναι να κάνεις το διπλανό σου χαρούμενο, πόσο υπέροχο είναι να μοιράζεσαι και να νοιάζεσαι για τους άλλους και το πόσο ευλογημένο είναι να αγαπάς τον εαυτό σου. Κατάφερε να κάνει όλο τον κόσμο όμορφο και φωτεινό μόνο με μια αγκαλιά. Αυτό είναι τα Χριστούγεννα και αυτό οι στεριανοί το γιορτάζουν κάθε χρόνο", είπε το τέρας που για πρώτη φορά μιλούσε τόσο πολύ. Μυστήριο τα Χριστούγεννα, μυστήρια και αυτή η ιστορία. Μα πώς μπορεί να απαγορεύτηκαν οι γιορτές στη στεριά; Και με ποιο τρόπο θα βρει ο Βρασίδας ο αχινός τη λύση; 



Ο αγαπημένος μας συγγραφέας Γιώργος Λεμπέσης με ένα πολύ ευρηματικό και χιουμοριστικό τρόπο μας δείχνει πώς περνούν τα Χριστούγεννα....στο βυθό, όπως ακριβώς είχε κάνει και με την Πασχαλοσουπίτσα.
Το υπέροχο αυτό βιβλίο μπορείτε να δείτε και να αγοράσετε εδώ.

Η χριστουγεννιάτικη κασετίνα μου


4 παιδικά χριστουγεννιάτικα παραμυθάκια σε μία κασετίνα. 
Τέσσερις γιορτινές ιστορίες για μικρά παιδάκια από 3 ετών και άνω, με υπέροχη, παιδική και άκρως χριστουγεννιάτικη εικονογράφηση, συνοδεύουν τους μικρούς βιβλιοφάγους σε όλες τους τις βόλτες, καθώς η κασετίνα κλείνει ασφαλώς και έχει και χερούλι.


Την κασετίνα μπορείτε να βρείτε και να αγοράσετε εδώ.


Μαθαίνω να παίζω τα γιορτινά τραγούδια



Με αυτό το βιβλιαράκι τα μικρά παιδάκια 3+ ετών μαθαίνουν να παίζουν στο ηλεκτρονικό πιανάκι που συμπεριλαμβάνεται, 7 γιορτινά τραγούδια με μία πολύ απλή μέθοδο.
Ανάμεσα στα τραγούδια είναι το Τρίγωνα κάλαντα, Ρούντολφ το ελαφάκι, Πάει ο παλιός ο χρόνος, Ο μικρός τυμπανιστής κ.α.
Εμείς διαλέξαμε αυτό το βιβλίο για πολλούς μικρούς φίλους μας!


Το βιβλίο με το πιάνο μπορείτε να δείτε εδώ.

Μην ξεχνάτε τα Χριστούγεννα να δωρίζετε στα παιδιά ένα βιβλίο.

Εδώ θα βρεις όλες τις βιβλιο-προτάσεις του blog

Μπορείς να ακολουθείς τη σελίδα Bliss Seeking Mom στα
Bloglovin'

Καλά Χριστούγεννα!
Χρυσή 




Σχόλια

  1. Ζηλεύω τα παιδιά που τους παίρνουν δώρα τόσο όμορφα βιβλία! Να μάθουμε όλοι στις επόμενες γενιές να αγαπάνε το διάβασμα, αυτή είναι η ελπίδα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι στόχος, όχι μόνο ελπίδα, και νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλό στάδιο οι νέες μαμάδες!Σ'ευχαριστώ για το σχόλιο!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλιά σας...

Δημοφιλή άρθρα

Η Μελίνα και το μέλι, ένα μελένιο παραμύθι από τη Βασ. Τσουρή

Πόσο μελένιο μπορεί να είναι ένα παραμύθι; Η Μελίνα και το μέλι είναι μια διασκεδαστική ιστορία που μας μαθαίνει τα πάντα για τις μέλισσες.

DIY φωτογραφική μηχανή με ένα κουτί

Πόσο δημιουργικοί έχουμε γίνει όλοι οι γονείς, προκειμένου να περάσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα αυτή η καραντίνα, νομίζω είναι πλέον δεδομένο. Αυτή τη φορά, την ιδέα μας έδωσε η Σοφία από το The Rainbow plays music για τη δημιουργία μιας φωτογραφικής μηχανής από υλικά που έχουμε στο σπίτι και τη συμμετοχή μας στο #diycameracraftchallenge που "τρέχει" στο instagram.

3 plastic free πασχαλινά crafts

Μιας και η άνοιξη μπήκε και πλησιάζει το Πάσχα, είπαμε με τα μικρούλια μου να μπούμε στο κλίμα με όμορφες και απλές χειροτεχνίες!