Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

DIY χριστουγεννιάτικο στολίδι τοίχου


Το καλοκαίρι μάζεψα ξύλα από τη θάλασσα. Είναι δυσεύρετα και βρήκα μόνο ένα μεγάλο. Χρειάστηκε να φτάσουν τα Χριστούγεννα για να βρεθεί η κατάλληλη κατασκευή που θα το χρησιμοποιούσα.



Με τον πηλό - που έχει γίνει το νέο μου αγαπημένο υλικό - έφτιαξα αστεράκια, χρησιμοποιώντας τα κουπατ μου και μόλις στέγνωσαν και σκλήρυναν τα κρέμασα από ένα ξύλο θάλασσας, με ασημοκλωστή.



Δεν στόλισαν υπέροχα τον τοίχο;



Για φέτος διάλεξα να κάνω λευκό στολισμό στο μπουφέ με φυσικά στοιχεία, όπως τα ξύλα και τα κουκουνάρια.Το στολίδι μου έδεσε υπέροχα το όλο concept και μάλλον θα μείνει εκεί και μετά τα Χριστούγεννα.





Εδώ μπορείς να βρεις το στολίδι τοίχου της Σοφίας από το The Rainbow plays music, το οποίο ετοίμασε σαν Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης Χριστουγέννων. Τα φτιάξαμε περίπου την ίδια περίοδο, χωρίς να το ξέρουμε. Πάντα έτσι δε συμβαίνει όταν μοιάζεις και αγαπιέσαι με κάποιον; Τυχαίνει να συμπέφτουν τα γούστα και οι φαντασίες, και γι'αυτό αγαπώ το blogging. Γιατί με φέρνει κοντά με υπέροχους ανθρώπους που ταιριάζω, όπως η Σοφία. 




Και μην ξεχνάς να ακολουθείς τη σελίδα Bliss Seeking Mom στα
Bloglovin'

Αυτά από εμένα
Χρυσή 



Σχόλια

  1. Πολύ όμορφο στολίδι για όλο το χρόνο Χρυσή μου .
    Αν είχα άδειο τοίχο θα το έφτιαχνα 😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα!! Πού θα πάει, μια γωνιά θα αδειάσει κάποια στιγμή!
      Πάντως κι εγώ στη θέση σου θα προτιμούσα τις καταπληκτικές αγιογραφίες σου!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλιά σας...

Δημοφιλή άρθρα

Η Μελίνα και το μέλι, ένα μελένιο παραμύθι από τη Βασ. Τσουρή

Πόσο μελένιο μπορεί να είναι ένα παραμύθι; Η Μελίνα και το μέλι είναι μια διασκεδαστική ιστορία που μας μαθαίνει τα πάντα για τις μέλισσες.

DIY φωτογραφική μηχανή με ένα κουτί

Πόσο δημιουργικοί έχουμε γίνει όλοι οι γονείς, προκειμένου να περάσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα αυτή η καραντίνα, νομίζω είναι πλέον δεδομένο. Αυτή τη φορά, την ιδέα μας έδωσε η Σοφία από το The Rainbow plays music για τη δημιουργία μιας φωτογραφικής μηχανής από υλικά που έχουμε στο σπίτι και τη συμμετοχή μας στο #diycameracraftchallenge που "τρέχει" στο instagram.

3 plastic free πασχαλινά crafts

Μιας και η άνοιξη μπήκε και πλησιάζει το Πάσχα, είπαμε με τα μικρούλια μου να μπούμε στο κλίμα με όμορφες και απλές χειροτεχνίες!